Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 10
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
válasz e-newsee #1746 üzenetére
Sajnálom, hogy a billentyűzettel nem foglalkoztak a szolgáltatók. Nálam a QWERTZ központi kérdés. Körbekérdeztem ismerőseimet, akinek okostelefonja van, hogy milyen virtuális billentyűzettel használja a mobilját. Mindenki QWERTZ-et használ kivétel nélkül. Persze ott lehet választani. Tehát, ez a kis telefon lenne a különc, abban a tekintetben, hogy nem a Magyarországon elfogadott szabványt szerint vannak a gombkiosztások.
Eddig vártam, hogy esetleg kifogynak a QWERTY készletből, és megjelenik a QWERTZ. Sajnálom, hogy nem így alakul, ezért el kell hogy búcsúzzak ettől a készüléktől. Nem figyelem tovább, feladtam a reményt. Bár lehet, hogy csak egyedül vagyok ezzel a rögeszmével, akkor nem kár értem.Ui: Nem reménykedtem volna, ha nem láttam volna ilyen olyan teszteket QWERTZ billentyűvel. Ráadásul a T webshop-jában még mindig QWERTZ-el hírdetik és QWERTY-et adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest