Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Firebug alternatíva: Eszközök->Haladó->Fejlesztői eszközök
Adblock Plus alternatíva magyar szűrőlistával,
Element Hiding Helper alternatíva
Természetesen jobbklikk->Tartalom Blokkolása módszerrel is hozzáadhatóak új címek, csak mikor üres a lista, ezzel könnyebb több 100 elemet hozzáadni.
Helyesírás-ellenőrzőben sikerült beállítanod a magyart?
-
Sanyix
őstag
firebug helyett beépített dragonfly van, ugyanazt tudja, és szerintem kényelmesebben is használható. A szűrő fájlokat általában csak be kell másolni valahova és megy (alapon valahova az opera profiljába, de configban be lehet állítani bármilyen útvonalat).
Helyesírásellenörző beállítása még az alpha-ban is egyszerű volt, és le volt írva, pedig akkor még le kellett tölteni az openoffice helyesításfájlját, és meg kellett adni hol van, nem volt ilyen menüből kiválasztós...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
attila9988
őstag
firebug és a jó magyar szűrővel felszerelt (hufilter) adblock plus...
Operában is van webfejlesztő eszköz, adblock pedig gyakorlatilag nem kell.. De ha nem elégednél meg azzal amit alapból tud, (nekem tökéletesen megfelel, szépen konfigurálható, és pl a hasznos felbukkanó ablakokat sosem tiltja le, tehát amiket én magam "kattintok" az előtérbe. Más megoldásoknál sokszor futottam ilyen hibába) akkor az adblock is rátehető, plugin formában. De hidd el, nem fog kelleni....
Ha egyszer átállsz operára, és megszokod a sebességet, és a kényelmet, akkor nem fog hiányozni a kisróka....És egyelőre a helyesírás ellenőrző is kényelmesebb a firefoxban (nem tudtam beállítani az operában még)
Hát ha nem tudtad beállítani, akkor még szép hogy kényelmesebb az amit be tudtál..
Egyébként nem nagy ügy. A legegyszerűbb ha egy beviteli mezőn jobb klickket nyomsz, és menüből telepíted a hunspell -t...
Tudod az opera szinte mindent tud amit kell neki, csak éppen nem tolja az arcodba a lehetőségeket, hogy ha nem kellenek, ne is legyenek szem előtt. Viszont ha valami komolyabbra vágysz, nem kell plugin hegyeket telepíteni, meg frissítgetni, csak körülnézni egy kicsit..[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Anti666
aktív tag
egyelőre kényelmesebb a firefox... azért hiányozna egy-két kiterjesztése...
Mi az ami hiányozna belőle? Azért kérdem, mert én mindenfajta plugin nélkül már jó ideje, 1 éve? Opera-t használok és nagyon szeretem
Legfőképp az F4-el bal oldalt megjeleníthető kedvencek funkciója tetszik, ami áttekinthető és nagyon jól managelhető. Ezenkívül a fülsáv is nagyszerű, meg a +- -al történő nagyítás kicsinyités.
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
Sanyix
őstag
Gondolom utánanéztél vannak e ezek operán, ugyanis a ff felhasználók 99%-nak olyan kiterjesztés hiányzik operából, ami vagy már alapon bennevan, vagy rég van plugin.
Ugyanis meglepő módon nem csak az ff-hez van plugin, csak más böngésző tud is valamit pluginek nélkül, ezért nincsenek előtérben.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest