Új hozzászólás Aktív témák
-
.volkovy.
tag
Itt két lehetőséged van: vagy "eljársz" ezekkel, vagy "otthon ülsz".
Hát egy normális, épeszű, nem hülye, nem igénytelen ember evidens, melyiket választja.
Naná, ha semmi mással nem foglalkozik, akkor az már túlzás. De inkább a mindenféle játékok kössék le.házigazda úr: na igen, azokra a függőségekre is gondolok, de ha mélyebben megkaparásszuk, a többségi társadalom azokat is elítéli, akik attól függnek
a jó kis beszürkült egér, az az elfogadott, de az is csak akkor, ha kicsi a pofája és a bendője
[ Szerkesztve ]
-
.volkovy.
tag
Én ezt a két példát látom magam előtt, középút nem nagyon látszik.
De halljuk, ki neked az a fiatal, aki minden téren rendben van, és ebben az országban él? Milyen az?
Megértő, elfogadó, türelmes, intelligens, erős-ügyes-kisportolt, művelt de gyakorlatias is, ilyesmik, egy személyben?házigazda úr: valami függőség kell az életbe, a beszürkülés elkerülésére. I mean bármi, amit az ember azért csinál, mert jó neki, nem azért mert muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
rennes6
tag
Szerintem ma már egyre kevésbé cél az, hogy használd a képzeletedet. A mai kölkök jó része már azt sem tudja, hogyan kell. Csak ők még nem nőttek fel annyira, hogy ijesztő legyen a kép. A gondok viszont már mutatkoznak, lásd egyetemi felvételik (de erre inkább ne kanyarodjunk el.)
Nézed, én úgy vélem, hogy te nem elégszel meg azzal, hogy elég köpik - nekem olybá tűnik, hogy te egyáltalán nem a gyártók célcsoportjába tartozol.
Biztos ismersz olyan, aki oda tartozik.A valóságosra nem azt értem, hogy mennyire részletes a grafika. Azt értem, hogy egyre közösségibb, egyre életszagúbb, talán ez a legjobb szó. Ott építesz magadnak hálót, és nem a valós életben. Nem arról van szó, hogy a haverokkal iwiwen, chaten vagy bármi más módon tartod a kapcsolatot, néhanapján pedig nyomtok egy közös fekete macskát a neten. Ha csak erről lenne szó, nem lenne ennyi lehajtott fejű ember a nagyvárosokban.
-
rennes6
tag
Szerintem igen, jelentős a túlkompenzálás, de gondolnám, hogy ezeknek az alanyoknak az esetében feltétlenül erről lenne szó. A játékok jellege, felépítése, belső világa lett más az utóbbi években, inkább ez a fontos. Egyre életszerűbb minden.
Én úgy vélem, hogy a gémre és a netre bőséggel rá lehet úgy kapni, hogy el fogod hanyagolni miatta az életedet. Visszafelé is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy friss tanulmány szerint minél többet játszanak a fiatalok videojátékokkal, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy rossz irányba tart az életük.
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Samsung Galaxy S21 FE 8GB/256GB 5G Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest