Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
.volkovy. #21 üzenetére
Félreértettél. Én arra értem, aki egész nap csak otthon ül. Nincs se barátja, nem jár sehova, és megkockáztatom, még élvezi is ezt, ezért nem akar rajta változtatni.
Megint csak Morden24-gyel értek egyet, az ilyen defektes (normális ember jár biliárdozni pl, buliba, barátokkal társalogni, csajozni, stb. Esetleg társasággal mondjuk wii-zni).
Ezekben a tanulmányokban az a baj, hogy mindig valahogy a selejtes emberekre terelődik a szó. Igaz, normális emberről ilyen tanulmányt nem is lehet csinálni.
Nem tudom, hogy hol szúrják el a szülők a nevelést, de egyszer csak megszívják ők is. Mivel a saját gyereke fogja eltartani (nyugdíj). A baj, hogy nem csak a hülye szülők fognak szívni.#29 Morden24:
valaki az otthonülést azzal önigazolgatta, hogy vagy ez, vagy a szar szórakozóhelyeken való drogozás.(Nem neked írom, hanem mindenkinek, csak erről jutott az eszembe)
Nem tudom hogy miért kell mindig általánosítani. Nem mindegyik klubban csinálják. Valahol látványosan, valahol megbújva. A színvonal attól függ, hogy kik járnak oda, milyen zene megy. Az értelmesebb partyarcok nem drogoznak (remélhetőleg). Amúgy meg úgyis barátokkal megy oda az ember, és mivel az a baráti társaság, amibe tartozunk, normális, nem lesz drogozás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy friss tanulmány szerint minél többet játszanak a fiatalok videojátékokkal, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy rossz irányba tart az életük.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Honda topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok