Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz enginev3.0 #34 üzenetére
"Nekem nincs pénz a kártyámon, mert nem tejjel folyik a méz, és tanuló vagyok, és nincs ösztöndíjam, sem szinte semmilyen bevételem…"
Akkor nem te fizeted, hanem Apukád, vagy Anyukád, és mindhármótok nevében megy a lap. Aláírás: Apu, Anyu, Debilpistike
Oszt csók! Látszik, hogy életedben nem küldtél még levlapot senkinek, de még csak a családban sem volt ez szokás, különben tudnád.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Syl
nagyúr
válasz enginev3.0 #34 üzenetére
Ha nincs pénzed képeslapra, sms-re, akkor küldesz e-mailt, virtuális képeslapot. A facebook kiírás olyan jellemtelen, mintha az ablakba tennéd ki.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Igen, olcsóbb.
Én kb 1 sms-t küldtem el, a többi mail formájában ment el. Az sem sok, néhány darab.
Ja és fészem meg nincs."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest