Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozelujiz
tag
Tegnap este végre volt időm és próbálkoztam vele kicsit...
@ugyes:
Van egy 64-es Verbatim pendrive-om, de azt valamiért nem tudta beállítani (és utána PC-n sem tudtam leformázni, pedig új volt). Aztán egy 32-es Kingston-al jó lett. A leírás alapján meg is csináltam.
@Izrlaca:
Belőttem és fel is dobtam az új Upgrade-et, majd Plex-et is frissítettem...
Most elvileg sikerült beállítani servert, a webes felületen is látja a shieldet. De megosztott mappát nem tudok betallózni. Ott ahol beállítanám a media könyvtárakat, csak az "sd kártyát" dobja fel lehetőségnek. MrMc SMB-n keresztül látja a NAS-t, de Plex nem... Mit rontok el? Vagy mi lehet a baj? Mikor először beüzemeltem az egészet ment minden egyből... -
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Egyik napról a másikra megállt a Plex.
Mióta megvan a Shield (kb. 14 )hónap, azóta rendben működött. Csak fel volt telepítve a serverrel együtt, be voltak tallózva a NAS-ról, PC-ről a mappák és használtam... Jó volt a webes felület, mobil app. is. Aztán tegnap akartam volna használni, de semmi...
MrMc és Kodi látja a tartalmakat.
Újra telepítettem Plexet is servert is, de a serverbeállításnál csak tölt a végtelenségig...
Már csináltam factroy resetet is a shielden, de ugyan az a jelenség...
Lövésem sincs mi lehet a gond.
Bármi ötletet szívesen fogadok.Köszi.
-
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni...
Elkezdtem Netflixezni és valami nem ok a frissítéssel. Vannak apró akadások, ami nagyon zavaró.
Refresh Rate app-ot feltettem és ez: #397djniceΞΔGLΞ#381 alapján beállítottam. Kell még valami más is, hogy működjön? Mivel semmi változás nem történt.
Köszi. -
hozelujiz
tag
válasz bigacsiga962 #836 üzenetére
-
hozelujiz
tag
Örülnék neki, ha végre nem szelektíven olvasnád a hozzászólásaimat!
Messze nem az volt a lényege, amit megszóltál.
Viszont ez már nem az első alkalom... mert ugye valaki mindig fog sírni, hogy miért kell egy fórumon, ezt vagy azt írni, ami (csak) neki éppen nem tetszik... -
hozelujiz
tag
válasz Real_Necro #779 üzenetére
Akkor itt "mindenki" jó áron vette, csak én nem.
Bezzeg, ha várok 10 napot a rendeléssel...
Azért remélem pár ember jól tud járni ezzel az akcióval. -
hozelujiz
tag
Ha valaki eddig halogatta volna, akkor most érdemes gyorsan megrendelni...
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) - 72,5k -
-
hozelujiz
tag
válasz hozelujiz #751 üzenetére
Közben megoldódott a problémám...
Figyelmetlen voltam, mert nem a legfrissebb PLEX volt fent (nem gondoltam, hogy telepítéskor nem azt teszi fel... )
Szóval a 8.10.0.21911-el megy a legtöbb beszerezhető DV-s Remux kivéve P7 DTDL, ahogy korábban djnice is írta, akinek itt is még egyszer köszönöm a segítséget! -
hozelujiz
tag
válasz bigacsiga962 #754 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hozelujiz
tag
Valaki használ DV képes Sony TV-vel NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) - t?
-
hozelujiz
tag
válasz Terenszhill #732 üzenetére
Igen, egyre inkább kezd úgy tűnni, mintha Zidoo minden téren Beta lenne Shieldhez képest. Kérdés mikor lesz (ha lesz) olyan szinten a SW, ami miatt még van reményem benne.
BDMV helyett jó a Remux, tehát ez nem akkora hátrány.
Behúztam még egyet a shield mellé.Köszi.
-
hozelujiz
tag
Majd, ha lesz egy kis felesleges időd, kérlek mutasd meg hol található az összes kérdésemre a már meglévő válasz.
Én is utálom, nem is szoktam használni (ezért is tettem idézőjelbe), de hirtelen ez jött, ami a legmegfelelőbbnek tűnt... viszont, mint ahogy írtam is "stream+játék téma nem érdekel csak a lehető legegyszerűbb (többnyire feliratos) film+sorozat lejátszás (NAS-ról) a legjobb minőségben"...Ne haragudj, a jelenlegi Zidoo X8-asom így nevezi az erre vonatkozó beállítást.
Összesen egy gombot (egyszer?) kell csak megnyomni az általam felvetett funkciók eléréséhez? Azt hittem ennél sokkal egyértelműbb, amit kérdeztem...
Van olyan film, sorozat, amiből csak 1080p az elérhető legjobb minőség (hiába is szeretném UHD BR-ben nézni), ez pedig felskálázódik és elméletileg még jobban mutat... ezt a funkciót biztosan nem mindegyik lejátszó tudja ugyan abban a minőségben megtenni.
Tényleg nincs, de hasonló lehet... Viszont, ha van pár olyan ember, aki megpróbál (értelmezve, nem úgy mint Te) válaszolni a konkrét kérdéseimre, akkor abból nem csak szokások derülnek ki és lehet közelebb kerülök ahhoz, ami a célja volt a hozzászólásomnak (amellett, hogy akár másnak is segíthet)."Végezetül": Nem szokásom anyázni. Le tudom szűrni a számomra megfelelő információt (amiből szerintem az első hozzászólásodban lényegesen több volt...).
-
hozelujiz
tag
Lehet, hogy részben igazad van... és képzeld használtam a keresőt, plusz elolvastam több 100 hozzászólást is, de így sem kaptam mindenre egyértelmű választ.
Aztán vettem a bátorságot és összeszedtem a számomra lényeges kérdéseket, majd egy fórumon megkérdeztem..., egy olyan (veled ellentétben) segítőkész embertől, aki használ-ja/-ta mindkét eszközt és nagy eséllyel tud (/fog is) mindenre válaszolni.
Ami ráadásul annak is hasznos lehet, aki hasonló feltételekkel keres Media playert.
Miért akkora gond ez? -
hozelujiz
tag
Köszi.
Még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy TV Pro 19 vagy Z9X legyen...
Lenne még "pár" kérdésem...
Plex-ből elég az ingyenes? Media infókat könnyen/helyesen megtalálja? Felírat letöltés automatikus vagy könnyen megoldható?
Kadenciahelyes a lejátszás? Hangból, bármi kijön RAW-ban?
Táv. használat mennyire egyszerű? Hangsáv váltás, felírat kezelés gyorsan megy film alatt?
Képminőségben és főleg felskálázásban mennyire jó? Ugye elég sok 1080p-s tartalom van, főleg a gyengébb bitrátájú sorozatok miatt kérdezem... VS10-el vagy úgy amúgy a Z9X-el szemben?
Mennyire volna érdemes a shieldet választanom, ha a stream+játék téma nem érdekel csak a lehető legegyszerűbb (többnyire feliratos) film+sorozat lejátszás (NAS-ról) a legjobb minőségben (kép+hang), jól működő mediatárral és a minél kevesebb "mókolással"?
Köszönöm sokadszorra is!
Asszem most már jövök egy sörrel is... -
hozelujiz
tag
Sziasztok,
Valaki össze tudná foglalni, hogy a shield (gondolom a legfrissebb Plexxel) jelenleg milyen "konténerű és profile-ú" DV fájlokat képes hibátlanul lejátszani?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest