Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #952 üzenetére
Igen ketszer es meg ki is lepett a netflixböl . Most a Refresh rateba kell a Netflix ben Startup display mode nal alitani? Es 1080 vagy 2160p re jobb tenni ? Persze 23,976 re mind a kettö esetben .
Most peldaul a Vervonal arnyai film elinditasnal 1 x sem al meg . Jo ötlet volt töled az info .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz trance89 #950 üzenetére
Köszi .Kiprobalom.De alitolag az egyszeri elsötetüles normalis es minden alkalommal filmindatasnal megtörtenik ,mivel igy alitsa be a refreshrate hogy kadenciahelyesen jatsza le.
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Mezga Aladár
veterán
válasz trance89 #862 üzenetére
A véleményeddel egyetértek. A múltba sz@ptam vele én is.
Ez nálam akkor változott meg amikor elkezdtem a Shield-eket
(2 db) használni. A Plex kezelése hozzá van igazítva az android tv rendszerhez. A lökést az adta meg hogy a VC1 kódolású filmeket tökéletesen kezeli ellentétben a Kodival. PC-n könnyedén testre szabhatom az adatbázist.
Szóval most nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest