Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Nekem is van itthon két minix u9h, kétféle légegérrel.
Az egyiket cseréltem netflix miatt, az dobozába került.Minőségbeli különbség van képben a két lejátszó között, ami szemmel látható, legalábbis nálam 113"-on igen.
Nagyon jó a táv is, felemeled automatán világít, stb.De.
A minix gombsoros távja nagyon hiányzik. Az annyira jó.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Tengri
senior tag
Itt a fórumon vannak nálam sokkal nagyobb szakik. Én csak "műkedvelő" vagyok. DE!
Én imádok otthon mozizni és emiatt a NV Shield pro 2019 a legjobb döntésem volt!
Sokáig vártam a Zidoo (NEO) X-et, de nem bántam meg a Shieldet! Sőt! Tudásához képest az ára sem olyan ami miatt fanylognék. Az általam várva várt Neo x-nek meg a töredéke.
Játékügyileg nem tudom, igazat megvallva nem azért vettem. De lesz itt a fórumon aki válaszol neked."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest