- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- VPN topic
- Facebook és Messenger
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Ismerem mindkettőt, van is ismertségben Tattoo.
A Tattoo kissebb, kompaktabb és ott van rajta a Sense ami egy elég jól összerakott felület. Sok dolgot magában foglal, ami nyers androidon csak több program használatával elérhető. Sajnos viszont a kisebb felbontású kiejlző miatt van egy rakat program ami nem megy rajta. Én emiatt maradtam távol tőle.
A Spicában nagyon pozitívat csalódtam. Kényszerből vettem, mivel nem volt sem időm, sem pénzem újra egy komolyabb hardverű készülékre. Ami a hátránya, az az, hogy a gyengébb hardver miatt érezhetően lassabb mint pl.: a Liquid volt. De, és ez a lényeg! Ez elsősorban az 1.5-ös andorid hibája. 1.5-vel is el lehet használni (sokan teszik is ezt), de mindenképpen javasolt a 2.1 felrakása. Valahogy azzal tudja kiadni magából igazán amit tud. (ez de hülyén hangzik így leírva) Sokat gyorsul vele és több olyan hibája is orvosolódik, ami addig zavaró lehetett, volt. Most így több hét után, legalább anyira szívemhez nőt, mint anno a Liquid. Míg az szerelem volt első látásra, addig a Spica szerelméért meg kellett dolgozni(Anyám miket írok ma!
Még csak 2 perc szól az Elton John a rádióból, de már kezdek tőle bebuzulni. Megyek is és iszom egy sört, hátha az rendbe tesz!)
Mindent összevetve a Tattoo azoknak való, akik megveszik az eszközt kiveszik a dobozból bekapcsolják és használják.
A Spica pedig inkább a kísérletező kedvűeknek ideálisabb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest