- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Arch Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Bitcoin topic
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Khan13 #36578 üzenetére
Ez egy hosszú szomorú történet. Elromlott a régi telefonom, hát lekaptam egyet a polcról, de az pannonos volt, én meg a magentás csapatot erősítem. Pont volt elérhető közelségben turbo sim, így le is sarkaztam a kártyát.
Igenám, de amikor megvettem a spica-t kiderült, hogy a sim a hiányzó rész miatt beleesik foglalatba, így elindultam sim cserére...
Új sim-> új pin.
Ki is kapcsoltam a pin kérést, de elfelejtettem beállítani azt a pin kódot amit 2001 óta használok... Viszont az eltelt idő alatt volt két rossz próbálkozásom, most pedig a harmadik... És ugye ez a számláló csak akkor nullázódik, ha volt sikeres pin beírás bármilyen telefonon boot után...
Újraindításig nem is volt semmi baj, csak kiírta, hogy nem jó a pin...
Utána meg lockképernyő, egy segélyhívás gomb, meg szöveg, hogy keressem a szolgáltatómat...
Kicsit kapkodtam.
Szóval kaptam egy tárcsázót, de a fejemből már kiment a régi még Westelnél szerzett tudás, hogy **05*puk*újpin*újpin# kóddal elég a tárcsázó is a megoldáshoz.Így nem tudtam vele mit kezdeni.
Na mindegy átraktam a karit egy 2610-be, és keresni kezdtem a puk kódot...
Meglett a puk kód ami a telefonszámhoz tartozik... A régi simhez... Szuper. Akkor már puk-ot is rontottam....
Keressük tovább... Megtaláltam a családnak vásárolt összes kártya kódját... Végül az enyém is meglett... Egy óra múlva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Redmagic 6RACING gamer telefon dying light 2!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest