- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- VPN topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Facebook és Messenger
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Na erőt vettem tegnap este magamon és flasheltem. Először főztem itt egyet yonip-al rendesen kiherélve. Felállt szép volt gyors volt de a 640x480-as video csíkozott. Főztem még egyet nem állt fel aztán még egyet voku-val és az sem állt fel. Ráengedtem többször is illetve wipe dalvik is volt bőven de sikertelen.Természetesen tiszta telepítés volt mind 3x.
Ment vissza előző rom .(Rutyika féle sgm eredeti kernel új video) és kapott egy voku v2.5_16bpp kernelt. Minden szép és jó kíváncsi vagyok meddig és az üzemidő változik e.bocsika.: WPA2-PSK , Encryption:auto-n nem próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest