Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Na, emberek, emgvettem a masinát. red bullos a cucc, nem tudom miért, de kártyafüggetlen, samsung garival.
Jelenleg repülős üzemmódban használom, mert nincs előfizetve a mobilnet és félek, hogy csinál egy 100K-s számlát. Ha csak a térerőt jelző csíkok láthatóak, akkor TUTIRA nem pörgeti a számlát?
Illetve van-e mód rá, hogy semmiképp ne csatlakozzona mobilnetre? Benyomtam a "csak 2G" üzemmódot, de nem vagyok biztos a dolgomban...
Mod.: vagy feleslegesen rettegek és csak simán kerüljem a netezés a mobilhálózatról?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest