Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz kiskeni #25343 üzenetére

"Mielőtt bármi olyasmibe kezdenél, gyors bekapcsolhatod itt: Bixby Voice-ba belépve 3 pötty jobb felső sarokban--->Settings--->Voice wake-up--->Voice unlock kapásból legfelül. Kérni fog pinkódot, aztán mégegyszer megkérdezi, hogy biztosan bekapcsolod-e. Miután megvagy, tényleg elég csak a parancsot kimondani, és amint azt meghallja már old is fel."

Ez most komoly? GYORS bekapcsolhatod? :DDD Aztán leírsz 3 sornyit, hogy hogyan kell gyorsan. :D
    Viccet félretéve, ismerem ezeket a módokat, de a Hy Bixby-s megoldásról több helyen olvasom, hogy elég jól tudja enni az akksit, és nem mindig reagál megfelelően.

A mondandóm lényege az lett volna, hogy plusz egy opció a gyors (tényleg gyors) ébresztésre, amihez nem kell a telefonhoz beszélni, nem kell külön erőforrást használni, hiszen a dupla kopp most is működik, csak éppen aod-t lapozhatsz vele ébresztés helyett.
    Szeretem a dupla koppos feloldást, na! Ez az én sztáralűröm. :D Van, aki azért hisztizik, mert az óra másik oldalon van. (Én speciel beraktam középre QuickStarral. :) )

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák