Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vale92
csendes tag
Üdv, pl. ha beérek egy városba pl. Zalaegerszegre, miért kell mindig újraindítni a telefonom hogy tudjak telefonálni? tárcsázásnál egyszerre foglaltat jelez, és csak újraindítás után enged hívást kezdeményezni ?
-
Yogibear974
senior tag
válasz
#91166208 #17489 üzenetére
B@szki...ilyen kell! (S5 electric blue volt)...nem hinném,hogy szolgáltatós behozná (csak genyó fekete, arany) ezüst sincsen nagyon, még függetlenben sem! Max. szürkeimportos webáruházaknak lesz ilyen kék!...ez milyen?!
Ocean blue?!Én nem értem az üzletpolicityt...nem az az érdekük, hogy minél többet eladjanak?!
"Nyugaton" miért kapni az összes létező színben?! Triple barin coock death!
Ja. látom korall!!! -
kakuk100
őstag
válasz
Leslie1966 #17490 üzenetére
Szia!
Megírnád a letöltött rom névbetűit?
Köszi. -
bandi0000
nagyúr
gyakorlatilag bármilyen vezeték nélküli töltőt vehetnék? nem muszáj samu gyártmánynak lennie? max nem tudja majd a gyors töltést nem?
-
Leslie1966
senior tag
Na, lejött az XEH-s legfrissebb, az is 4 fájlos.
-
törölt tag
sziasztok. Nem tudom volt-e már, de ebben az új színben gyönyörű az s7 edge. Reméljük karácsonyig kicsi hazánkba is elér, mert ezt szeretném karácsonyra megvenni!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #17485 üzenetére
Igen, mert az EU -s független multi-CSC -ben, benne van a XEH is. Ennek ellenére, a XEH telepítés után, az aktív CSC többeknél XEO -lett
-
Leslie1966
senior tag
Egyébként a PAN CSC-s ROM 4 fájlos, a SamFirm klienssel szoktam letölteni a rom-okat, most jön le az XEH-s.
-
válasz
yodamester10 #17482 üzenetére
Samsung Pro kártyát, ha Samsungnál akarsz maradni.
Vagy válassz innen:
A lényeg, hogy minél gyorsabb legyen, különben lassíthatja a telefont.
-
yodamester10
őstag
Sziasztok.
Végre én is edge tulaj lettem.Samu S5 hű társam cseréltem le és azt kell mondjam nagyon sokat fejlődött a telefon.Eddig nagyon elégedett vagyok,igaz note7 lett volna a kiválasztott de ezzel is beérem
Kérdésem milyen sd kártyát ajánlotok bele? -
Ha független teljes romot tesztek fel Odinnal, akkor függetlennek kell lennie utána a CSC-nek is (vagyis XEH), és a független update-eket tölti majd le. És nem szabad, hogy a Knox-ot birizgálja, feltéve, hogy eredeti, nem mókolt Samsung rom.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leslie1966 #17478 üzenetére
SamFirm -mel úgy töltsd le, hogy kipipálod a Binary Nature -t. Aztán a letöltött file -t kicsomagolod, és az Odin -ba csak az AP_****** -t tallózod be, az AP sorba. Akkor a CSC marad az, ami most is van. Ennek az a hátránya, hogy amikor XEH CSC -re érkezni fog frissítés, azt nem fogod megkapni OTA -n.
-
Leslie1966
senior tag
Ha Telenoros- vagy bármilyen- szolgáltatós ROM-ot lecserélem legfrissebb független, például XEH CSC-s ROM-ra, akkor milyen CSC lesz érvényben ? PAN (Telenor) vagy XEH? A lényeg, hogy felülíródik-e vagy sem?
-
Parallaxis
addikt
válasz
pusihusi #17468 üzenetére
Sziasztok valaki használ-e felkenhető fólia helyettesítőt?
Én még Note 4-en próbáltam, de semmit nem ér.
Eleve az, hogy a kijelző eredeti oleophobe felülete miatt semmilyen folyadékot nem lehet rávinni, mert lepergeti, már megkérdőjelezi az egész művelet hatékonyságát. -
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros s7 edge-re feltudok rakni fuggetlen gyari romot garancia vesztes nelkul? (Knox marad 0x0) ? -
Kasya
nagyúr
válasz
pusihusi #17468 üzenetére
Bár én csak a tapasztalatokat olvastam, azt mondják, érezhető a különbség valamelyest ha felkeni az ember. Habár havonta érezhető a kopás és érdemes ujrakenni. A gond csak ott van, hogy egyenletlenül kopik.
Szvsz egy rendes fóliával nem ér fel védelem terén, de a hajszalkarcok ellen jól véd, ha az a cél. -
pusihusi
addikt
Sziasztok valaki használ-e felkenhető fólia helyettesítőt? S ha igen mi a tapasztalat?
-
spider80
őstag
Regisztráld be a mysamsung oldalon a telefont,és rendelj házhoz futárt. Előre megbeszélt időpontban érte jön,pár nap alatt javitják,és előre megbeszélt időpontban házhoz hozza javitva. Igy kb 1 hét. Lehet cserekészüléket is kérni. Ha T-mobileba adod le,akkor eleve inkább 2 hét lesz,plusz 100%,hogy nem kapsz cserekészüléket.
-
Xrx
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne gariztatással kapcsolatban. Van egy S7 edge-m aminek a kijelzőjén megjelent egy hosszú csík, egyértelműen kontakthiba miatt mert ha nyomogatom a hangszórót akkor eltűnik/erősödik. A készülék Telekomos. Hogy járok jobban a szervizeléssel? Ha a telekomnál intézem, vagy valamilyen hivatalos Samsung szervizben? Vagy ígyis úgyis két hét ... Illetve csere készülékre szükségem lesz, hallottam ezt-azt hogy T-ben nem mindig adnak, ezzel kapcsolatban vannak tapasztalatok? Köszi előre is -
Létezik, hogy ezt kapjuk meg?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
laszlolczka #17444 üzenetére
Köszi.
-
manokaki
addikt
válasz
laszlolczka #17454 üzenetére
Köszönöm , ez nekem már régen fent van
-
jacis
nagyúr
válasz
laszlolczka #17450 üzenetére
Semmi új dolog nem jött a frissítéssel.
-
lela
aktív tag
válasz
laszlolczka #17437 üzenetére
Hol is lehet ezt megkeresni a galaxy alkalmazások között?
-
jacis
nagyúr
válasz
laszlolczka #17437 üzenetére
És mi az új verzió? Nalam 1.4.02-es van fent most.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Leslie1966 #17441 üzenetére
SO Launcher(Galaxy S7 launcher,tedd fel ezt.Az árúházban találod.
-
motown5l
senior tag
tech21 tokot ajanlomneked.Jo kis szivos tok.Vekony,es nagyon jo minosegu. S7 edge-n hasznalom.a masik telefonomon, Note 4 ,azon ringke Fusion tok van.az is nagyon jo.Tappancsok vannak a sarkokban.nem er le az alja a toltonel dugo van.A 3.5mm csatlakozonal szinten zarhato dugo van.nagya valoszinusege hogy az S7 nel is ezt alkalmaztak.van nekem eredeti samsung tokom is,de nem jonnek be. galaxy tab s hez is vasaroltam egy eredeti tokot.KB 1 napig volt rajta.soha tobbet gyari tokot.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Leslie1966 #17438 üzenetére
Launcher váltással-a gyárival sehogy.
-
Burt1793
veterán
válasz
Leslie1966 #17438 üzenetére
A TW alapból biztosan nem tudja. Jobb, ha megszokod (nekem is fura volt az elején, de már nincs gond), vagy rakj fel egy launchert.
-
Leslie1966
senior tag
A kezdő képernyőt illetve az alkalmazások oldalait hogy lehet beállítani folyamatos lapozásra? Vagy nem is lehet, de lehet csak nem találom. Az előző samukon lehetett.
-
laszlolczka
őstag
Az AOD megint frissült.
-
válasz
nidal11 #17432 üzenetére
1. internet: próbáld törölni az app datát
2. igen, érdemes feltenni a legújabb frissítéseket, már csak a biztonság miatt is
3. nincs használható hajlított üveg, és ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz, mert még a legelső hajlított kijelzőjű telókra (2-3 évesek!) sincs
4. én a gyári flip tokokat ajánlom, mert nagyobb eséllyel éli túl a kijelző a leesést (tempered glass védelem híján)
-
nidal11
csendes tag
Kis segítségre lenne szükségem. Nem tudom használni a gyári internet alkalmazást. Megnyitom es megfagy. Semmire nem reagál. Valaki negoldás esetleg?
Más.
Rég jártam a topikban. Érdemes felrakni a legújabb frissítéseket? Nekem ez van fent jelenleg: G935FXXU1BPHJ
Esetleg van már értelmes megbízható hajlított üveg a képernyőre?
Illetve egy nornális tok javaslatot is szívesen fogadok. Nekem Spigen Neo Hybrid Crystal Champagne Gold van fent, viszont a telefon teljesen elveszíti a vékonyságát. Akkora mint egy szappan... Fontos lenne a védelem is de nem szeretem hogy ilyen vastag a telefon tőle.
Koszi elore is!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
marquuard #17428 üzenetére
de hogy nézed?
youtube app-ban nézed?
ha megállítod akkor előretölt és akkor a net miatt tuti nem akad meg
ha így is megakad akkor szedd le az áruházból a rendszer monitorozó appot, vagy system monitor vagy hasonló neve van,elindítod, aztán nézed a videót, és ha megakad akkor visszamész az appba és megnézed mit ír, a CPU/MEM alattbár sztem ez valami szoftveres gubanc
-
DonTuros
tag
Nekem igazából jobban tetszik a nagyobb kijelző.
A régi telefonom (Sony Xperia SP) túl vastag volt, kemény, éles szélekkel, egyszerűen nem volt jó kézbe venni, de tetszett, hogy nagy a kijelző.
Amikor az SP-m tönkrement (kb. 2 hónapja), kaptam egy Galaxy S4-et és egy iPhone 4s-t tartalék-telefonként. A Galaxyn a nagyság teszett, egyszerűen biztonságban éreztem a telefont a nagysága ellenére is. Viszont az iPhone-nél kevésbé, egyszerűen túl kicsi az a kijelző számomra, de a sima 5/5s-nél is.De a tartalék-telefonoknak vége, váltani kéne
De a Galaxy S4 legújabb official android frissítésnél miért van az a gyors akkumerülési-hiba amúgy?
-
marquuard
veterán
válasz
bandi0000 #17362 üzenetére
Visszatérve a 1440p-s akadáshoz, 500mbps-es a net, 412mbps-ot "fog" a telefon maximális jelerősséggel, de valami oknál fogva lehal a videó 60fps-en. Próbáltam DNS váltást is hátha, de nem jelentett semmit. App adat törlés is volt. Kizárólag csak 1440@60fps-nél jelentkezik a probléma.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
vadászcsiga #17426 üzenetére
Ja,ja.....
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Leslie1966 #17425 üzenetére
Ha csak ennyi lenne
-
Leslie1966
senior tag
válasz
vadászcsiga #17424 üzenetére
Köszi ! Nyílván nem lesz független, de egyelőre nem is cél.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Leslie1966 #17423 üzenetére
Lehet, igen.
-
Leslie1966
senior tag
Szevasztok !
Ma lettem boldog tulajdonosa eme nemes készüléknek a Telenor jóvoltából.
Első kérdésem az lenne, hogy- igaz számtalan Samsung telefon birtokosa voltam már, illetve vagyok- a szolgáltató függő telefonra Odinnal fel lehet-e flashelni a legfrissebb nem szolgáltatós ROM-ot? Függetlenre már flasheltem szolgáltatóst de még fordítva nem.
Egyébként pazar ez a készülék-S5-ről váltottam. Köszi a válaszokat előre is. -
jacis
nagyúr
válasz
ILoveMyPhone #17419 üzenetére
Ha jársz kis Grofó koncertre akkor nagy király leszel vele.
-
Kasya
nagyúr
válasz
oAcido #17373 üzenetére
Nekem simán vegigmegy folyamatosan úgy, hogy osztott képernyőn nézem és a Cry játék megy a másik ablakban, ami szintén teljesítményt igényel.
Szerk:
Aki root alatt nem tud bizonyos játékokat elinditani, annak xposed alatt ajánlom telepíteni az ANRC modult. Simán megy mellette a rootra érzékeny program/játék. -
ILoveMyPhone
csendes tag
Férfinak mennyire gáz szerintetek az aranyszínű telefon ? fekete és arany között gondolkodom .
-
DonTuros
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!
Főleg személyes véleményeket vártam, megkaptam, mert a teszteket már elolvastam(Ugye ez illetve a Szifon 6s közül szeretnék egyet választani)
Hallottam, hogy az S7-hez drágább az üvegfólia, meg nehezebb tokot is találni, sőt az is drágább. Őszintén, annyira nem fog meg az az edge feature. Csak sokkal szebb a lekerekített kijelzővel.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erről a frissítésről jutott eszembe, hogy rányomok már, az egyébként független, de mégis a "belexarok" telenorhoz tartozó rendszerre. Csak pörög és pörgött vagy két percen keresztül, kilépni sem tudtam belőle, aztán végre kiírta, hogy minden frankó az augusztus 1 frissítéssel.
Komolyan, most felhívom az ügyfélszolgálatot, bár sok minden nem várok egy droid-tól, de talán lesz látszatja, hogy valaki szóvá tette ezt, hogy mégis mikor óhajtják végre kiengedni ennél az elqurt cégnél a következő biztonsági frissítést? Ha nem tud válaszolni rá, lepontozom őket a francba, azt nagyon nem szeretik! November van holnap...
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #17405 üzenetére
Nekem is elég a sima s7 üzemideje. Idén már nincs varia de jövőre kiváncsian várom az uj Samsungokat.
Az edge-nél mem a mérete volt a legnagyobb bajom hanem maga az edge mivolta. A note7 ahogy kézbe vettem nem annyira az edge panelra volt kihegyezve hanem inkább a szögletesebb, nagyobb méretre. Mindig is nagy dilemma volt nálam a méret. Tartalmat fogyasztani 5,7" telefonálni, hordozni a 4,7" volt a jó. Az 5" köztes méret nem emelkedik ki egyik felhasználási területen sem,amolyan köztes megoldás, arany középút.
Kezem lábom törve én sem fogok rohanni s8? - t venni. Megvárom a tapasztalatokat itt. Lesz tüz, nem lesz tűz(D), meg miegymás
Mindkét s7 marad a családban, mekapják a lányok ahogy anno az alphákat,most azok lesznek lecserélve. De az alphákat is családon belül új aksival kapják meg a szülők. -
Burt1793
veterán
válasz
#67656192 #17407 üzenetére
De ha az edge nagy volt, akkor a note-ot miért? Dizájnban tényleg ütött a note7, tehát azt vennék edge helyett, ha nagyobbat szeretnék. Nagyon remélem, hogy nem mennek 5"-től nagyon feljebb, vagy hogy lesz mindig olyan csúcsteló, ami tudja azt, amit a nagyobb (nem úgy, mint a kis iphone), csak hogy ne mondhassa azt egy edge-es, hogy jobb a kamera, szebb a kijelző stb.
És kíváncsi vagyok, hogy jövőre mennyire fogjátok dicsérni a 8-as szériát, amikor én a 7-est fogom nagyban használni.(#17406) ollie: Örülnék neki, bár nem várok rá, nem várom el, nem akarok csalódást. A gyártónak semmiképpen nem éri meg az, ha valamit, amit már megvett a vásárló ennyivel jobbá tegyék. Minimálisan kell rajta javítani, hogy fennmaradjon az elkötelezettség és a remény, ez világos.
Jó egy év múlva nekikezdek a rootolásnak, flash-elésnek, akkor már lesz értelme. Ez valszeg egy olyan telefon lesz, mint annó az s2 volt. Sok ember használja, sokféle custom android lesz rá, lehet válogatni, téglásítani. Az a komoly, hogy az s2-t akkor, amikor már bő fél éves volt az s5 (szóval 3,5 éves kora után) adtam el 30 ezer forintért, még egész használható ára volt.
-
válasz
Burt1793 #17405 üzenetére
Biztos, hogy javítani fogják a szoftvert, hiszen most ez a Samsung csúcsteló, nem tudnak eladásokat produkálni Note7-ből a karácsonyi szezonban. Szóval biztos, hogy most gőzerővel dolgoznak a Nougat S7-re portolásán, és gyanítom, hogy minden fícsőrt megkap, ami a Note7-ben volt (az S pen kivételével persze). Na meg a volt Note7-eseket is le kell nyugtatni valahogy, amíg nem jön az S8/Note8.
-
Burt1793
veterán
válasz
#67656192 #17402 üzenetére
Szerintem meg tudják olyanra csinálni az edge kijelzőt, hogy tényleg ne zavarjon. Nem tűnik parasztvakításnak, de mindenkinek más az értékrendje, elvárása. Nagyrészt dizájn, az biztos és annak nagyon jó. Nekem nagyon tetszett, de nem tudtam megszokni azt a méretet. Persze én sokáig megtartom az s7-et, de majd, ha lesz, akkor edge s10-et fogok venni, 5" körüli méretben, ha akkor is lesznek még ilyen telefonok.
(#17403) Littlecar: A 15%-kal nem vitatkozom, azt tényleg tudja, szerencsére nekem az s7 is bőven többet nyújt üzemidőben, mint amennyi kell, még sose volt olyan, hogy nap közben tölteni kellett volna úgy, hogy reggel 100%-kal kezdtem a napot.
(#17404) ollie: Nekem a note7 kijelzőjének feléledési ideje/ujjlenyomat gyorsasága kéne, látom, hogy gyors az s7 is, de csak akkor, ha fel van oldva a kijelző, remélem ezt szoftveresen javítják még, szerintetek?
-
törölt tag
Nem de a lehajtás miatt nincs meg az 5,5" érzésre, viszont vág a széle még mindig. Jobb lett mint az s6e+ de szerintem parasztvakitás az edge kijelző. Van aki bevallja van aki nem. Én megvettem, el is adtam, nem tudtam megszokni. Nincs gond, nem mondom azt, hogy mindenki hülye aki megveszi de nekem nem lesz több edge-em. Ha a 8-as széria csak edge lesz akkor elköszönök.
Vettem a feleségemnek egy c7-et, na az valóban 5,7",nem kamu, emellett nagyon el vagyok tőle dőlve zseniális cucc. Ha nem lenne fos a kamerája beltérben akkor arra mennék tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Mini PC
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- SörcsaPH!
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alienware notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Amazfit GTS 4 android ios okosóra smart watch - kompletten
- Huawei Watch 4 pro Space Edition, DLC titanium, 2+ év garancia, hibátlan állapot, e sim, nfc, wifi
- Eladó egy bontatlan új Ezüst Apple Watch Series 10 46mm GPS Kék szilikon szijjal,1év Apple garival
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch Ultra2 49mm Natural Titanium Milanese szíjjal 1év Apple Garival
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE titánszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest