- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Arra létezik valami megoldás, hogy a kettes sim helyén lévő telefonszámra érkező hívásokat ne jelezze a telefon. Arról csak a net menjen, de a hívást ne is jelezze? -
Ferike81
senior tag
Ezeket az árakat látva nem is volt olyan rossz üzlet múlt héten megvennem 403-ért az 12/512 -es 22 Ultrát. Mondjuk a feleségem rögtön le is nyúlta.
-
Ferike81
senior tag
Azt véletlenül nem tudja valaki, hogy a Samsung.com-on vásárolt telefonra lehet-e biztosítási kötni? Én nem találtam a honlapon. Vagy csak valamelyik biztosítónál keressek? Ma hozza a futár.
-
Ferike81
senior tag
Én az S7 óta használom a Samsungos [régi] töltőpadokat. Azt vettem észre, hogy az S7 és a Note10 melegedés nélkül töltött vele, de a S7 edge és a Note10 plus csak akkor nem melegedett ha fektetve tettem rá. Gondolom magasabban lehet benne az indukciós tekercs. Én minden éjszakára rádobom a padra a telefont, és csak reggel veszem le, de még a ventilátorsem kapcsol be rajta. Kíváncsi leszek a 22U hogy fog viselkedni a padon. Elméletileg szerdán érkezik. Remélem beválik a telefon tegnap megrendeltem egy 512-est.
-
Ferike81
senior tag
válasz
geryboro #13746 üzenetére
Alszok még rá. Mivel nem cserélgetem sűrűn a telefont, éppen adnék is érte olyan 150 pluszt, de attól tartok több lesz. Ami számomra a 22U mellett szól, hogy azért egy év alatt csak kijavították a felmerült hibákat, támogatás még van rá gazdagon 3-4év, és nem rossz most az ára sem. És ami megint csak nem utolsó szempont, hogy 2 nap alatt itt van. Január végéig van akció rá. Na, olvasgatok még pár napot, hátha addig jön még érv, ellenérv. Köszönöm.
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Már hónapok óta várom én is a 23U megjelenését. Múlt héten viszont szerencsésen lezúztam a Note 10-et. Kihullott egy darab a sarkából így már a kezem is elvágtam vele. Működik, de nem biztos, hogy kibírja azt amíg megjelenik az új, ( és ha hozzáveszem a 22U tavalyi készlethiányos indulását) így most 22U lett a gondolkodás tárgya. Végignyálaztam ezt a fórumot, így nagyjából képben vagyok. Most bedobták a samsung oldalán akcióba, így olyan 400 K lenne a 512-es. Ér még ennyit költeni rá, vagy már engedjem el? Szerintem a 23U kb 250-300K-val drágább lesz. A Note 10 is 3,5 éves, előtte az S7 is 3 évet ment, tehát hosszú távra terveznék vele. Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Politika
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga