- Max
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Brave
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Na ez engem is érdekelne. Meg melyik kijelzővédő fólia? Mert van sokféle és amit most raktam rá, azt felnyomja a tok, tehát tokkal használhatatlan. Valamint elvileg tökéletesen rajta van, mégis egy idő után valahogy elcsúszik a kijelzőn az egész ahogy hordom a nadrág zsebemben. Nem is értem, de emiatt már le kellett vennem és megigazitani, ami miatt persze csak egyre rosszabb lesz ez a jelenség. Ráadásul van az edzett üveg szélén végig egy vékony fekete csík, ami kicsit ki is takar magából a kijelzőből. Szóval nem annyira patent. Pedig ránézésre meg a csomagolása alapján korrektnek tűnt (egyébként Dux Ducis típus).
@kutga: pontosan minek is kellene? Rendszernek elvileg van engedélye úgy látom.
De amúgy nem is értem miért kellene ehhez helyadat. Van egy idő amit mutat a telefon. Ahhoz kéne csak viszonyítania. Nem napnyugtától napfelkeltéig van beállítva, ahol megérteném ezt a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest