Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz bigkokas #16293 üzenetére

    Neked semmi más problémád nincsen, minthogy agyon tiltogatsz mindent és le merem fogadni, hogy fent van 34 darab reklám blokkóló meg ilyen szűrő olyan szűrő. :)
    A Samsungnak sok hibája van, de a böngészője az a legjobb a piacon. Nekem még mindig mindent megnyitott. Esetleg tegyél be olyan linkeket, amiket neked nem nyit, én is rá próbálok és teszek fel képernyőmentést, hogy nálam milyen. Én is járok fegyveres oldalakon és minden bejött amit néztem.
    A 10-es rendszer pedig jobb mint a 9, ezt nem is értettem, hogy hogyan nem b@szta el a Samsung, mert el szokta. :D
    De ez most jól sikerült. Pedig először nem is csináltam rendszer visszaállítást. Később csak azért csináltam, mert a billentyűzetet eléggé furcsa dolgokat csinált. De most már rájöttem, hogy valószínűleg azt a januári biztonsági frissítés csinálta. Mint hogy azt is, hogy ledobál a hálózatról de wifiről is meg 4G-ről is. Kint az ikon, hogy van 4G vagy wifi és nincsen net. Olyankor repülő ki és be és tádám, van net...

    16296) juuzer
    És ez mire jó? Tehát azért veszel pénzért másik kábelt, hogy mikor eladod használtan a telefont, akkor az új tulaj jól járjon? Én pont fordítva csinálom. Semmit nem adok a telefonhoz. Jó az tartalékba vagy a gyereknek ha elszakítja. Nehogy már eladom használtan a negyed millás telefont 120-êrt és mindent hozzá adjak :D

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák