Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
#65577472 #459 üzenetére
Olvass utána rich communication. Igazabaol ha jól értem az smst hivatott kiváltani chat formajaban, kibővített opciókkal. Mint mondjuk a Messenger. Elvileg a legtöbb szolgáltatónál használható és ingyenes azok között akinek szintén támogatja a telefonja. Bár ahogy olvasom nem nagyon használja senki, nem is hallottam még róla. Ha aktiválva van és úgy akarsz smst küldeni és a fogadó fél szintén használja a szolgáltatást akkor ingyenes a küldés. De javitsatok ki ha tévedek a szolgáltatással kapcsolatban.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#65577472 #63 üzenetére
"Nincs semmi hátránya."
Azért ez nincs teljesen így. Pl. Xperia 1 review (ld. képarány)"Ekkora méretnél már muszáj nyújtani a telefont ... "
Persze, mert nyújtani a végtelenségig lehet, ugye?! Óóó... hagyjuk már! Ez egy önbecsapás. Valamelyik gyártó (talán a Samsung kezdte az S8-al) kitalálta ezeket a nyalóka telefonokat, és most már ez lett a "kvázi szabvány". Igen, kézben tartva a - képátló ellenére - tényleg kényelmesebb, mint egy ugyanolyan képátlóval bíró 16:9-es (ez ugye szimpla matek), de használni, elérni a kijelző tetejét (tudom sok készülékben van egy kezes mód), vagy zsebre tenni (ezen ugye az egy kezes mód se segít) már közel sem olyan mókás. Bírom azokat az embereket, akik mindig azzal kezdik, hogy kipakolnak a zsebükből, ha le akarnak ülni (mert éppen egy kis TV méretű telefon van náluk)(#67) Nordik
"Aki a merete miatt aggódik egy A50hez képest."
Azért ennél létezik szofisztikáltabb megoldás is. -
tovgab
aktív tag
-
tovgab
aktív tag
válasz
#65577472 #15 üzenetére
Én csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni, de amit én kaptam először az hibás volt (alul a jack mellett, meg szemből nézve bal oldalon a hangerőgombok magasságában volt kitörve a keretből egy pici darabka), mikor visszavittem, az eladóval megnéztük a 3 kiállított példányt, azokon is volt hiba és amit kaptam új, azon is, de ott már tényleg annyira pici volt, hogy csak egészen közelről látszott, meg így is jó fej volt, hogy kicserélte?!, szóval nem bajoltam rajta. Lehet, hogy csak egy bizonyos széria érintett és pont azok voltak akkor, ott kirakva... Milyen link teszi meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest