Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz BloodRay #152 üzenetére
Köszi az infót. Akkor nem éri meg a LöGö, mert full HD-n csúnyább az SD adás, mivel az kis felbontás, videókat meg pc-n nézek. Majd ha a nagy tv-t lecserélem, oda már mehet a videólejátszás is.
Philips-ben mennyire vagy otthon? Miért nincs már 9000-es széria? Olyat néztem volna ki a LED pro miatt (nem edge-es), de már levették a termékpalettájukról, és a 8000-es széria egyik tagja sem LED pro-s. Szóval miért nincs a Philipsnek LED pro-s tv-je? Nem vált be a technológia?
-
Dzsekó
addikt
válasz BloodRay #116 üzenetére
Akkor a következő kérdés, ha nem 100Hz-es az LV5500, akkor megéri-e a 26PFL3405-höz képest a 25 ezres felárat. Tudom ott az IPS panel, de én szemből nézném a TV-t kb. 3m-ről és Philipsnél mondják, hogy szépek a színei. A lényeg számomra az lenne, hogy a kockásodás, elmosódás, utányhúzás, stb. digitális szarságok minél kevésbé lehessenek láthatóak. Ugye a 100Hz ezen lendítene egy csöppet pozitív irányban, de ha egyik sem az, akkor megéri-e az árát a Philipshez képest az LG?
-
Spiderman
csendes tag
A CMR a Samsungnál a 100/200/400/800 Hz gyűjtőneve. Hogy azon belül csak interpoláció van, vagy ahogy te fogalmaztál, villogtatás, vagy mindkettő, az más kérdés. (Itt persze valóban scanning backlightról van szó). Persze ez ízlés kérdése - de szerintem meg éppen, hogy az interpoláció az, amit semmit sem ér. A "villogtatással" sokkal hatékonyabban és az eredeti információtartalmat jobban megőrizve lehet az elmosódást csökkenteni.
OOO (The One, The Only, The Original)
-
atti_2010
nagyúr
válasz BloodRay #101 üzenetére
Ezt az LG Hungary írja.
Vagy az a True motion lenne? Akkor nagyon cselesek de jelenleg ez a legjobb vétel 26 -ban.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
Fentebb már utaltam rá: LG 26-LV 5500 és meg IPS panel van benne ami ugye sz@rá veri a TN-t, nekem is ajánlották mert vásárlás előtt állok, de most nagyon örülök hogy nem kapkodtam el mert majdnem Samut vettem.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
-
Ricco_hun
senior tag
Úristen. Nem gondoltam volna, hogy a Samsung 2011-ben még használja a villogtatós 100Hz-et. Vagy csak a LED-es tv-knél?
Akkor szerinted is jó a 100Hz, csak az normális (referencia pontok alapján kiszámított köztes képkocka) 100Hz legyen. És az honnan tudható meg, hogy mely márkák/modellek alkalmaznak rendes 100Hz-es technológiát? Pl az LG TrueMotion-je jó?
Alapvetően sima lcd-t keresek, a led nem éri meg a felárat.A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ricco_hun
senior tag
Leírnád bővebben, hogy mit értesz CMR 100Hz és nem CMR 100Hz között. Én úgy tudom, hogy van a képkiszámolós meg a fekete villogtatós 100Hz, de ez utóbbit szerencsére már elég kevesen alkalmazzák.
Ki tudnád fejteni a véleményed a 100Hz-ről (akár privátban is), mert mostanában ez a vesszőparipám. LCD tv vásárlás előtt állok és nem tudom, hogy kell-e ez nekem. Az lcd topikban többen azt írták, hogy 100Hz nélkül már rá sem bírnak nézni a képre, mert annyira elmosódott a gyors mozgásoknál.
Apropó a cikk is megemlékezhetett volna a 100Hz-ről a képjavító eljárások résznél.
Szerk.: a warezolt dvdscr divx-en én is jót derültem. 1. legalább lenne rendes dvdrip, 2. át lehetett volna nevezni a videót.
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest