Új hozzászólás Aktív témák
-
elpatkorado
aktív tag
Hajrá! Döngöljetek csak mindenkit földbe, és a többi gyártó is belehúz.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Várható volt.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
HawerKing
őstag
Hat nemsemmi.. Respect Lassan a Samsung utolerhetetlen lessz
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
bagkri01
őstag
Ez nem semmi. De ha pentile mátrix lesz, akkor egy-két felhasználó úgy is meg fogja szólni, mert ugyebár van aki a hd felbontásban is megtalálja a hibát, mert az ő szeme 300x-os nagyításra képes rossz fényviszonyok között
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
boeing
senior tag
Ez nagyon komoly.
-
Cyberpunk
félisten
Hmm a Note 2 is kapni fog belőle szerintem. Várjuk, de a Note specifikus hibák nélkül lehetőleg.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
buktagt540
senior tag
Jól hangzik
-
zotyesz66
őstag
Nagyon-nagyon olcsón kell adniuk, hogy én megvegyem...
-
erdoke
titán
válasz Tigerclaw #10 üzenetére
Az nem érdekes, előbb kezdik el a subpixelt pixelnek hívni, és akkor már Retina*3 lesz a marketing számháború zászlaján.
A lényeg, hogy a specifikációs listán mindent lenyomjon. Az nem baj, hogy gagyi szappantartó műanyag a készülék, amikor a kezedbe veszed, vagy hogy az a kijelző foltosodik, esetleg beég, mint állat, az a fontos, hogy a tévé reklámban és az óriásplakáton 8 mag, 5" legyen és Full HD-nak nevezhető felbontás.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
HardRic
addikt
Marketing blabla, hogy ezt is külön bejelentik. Ez csak ennél a félkész AMOLED technológiánál új, Xperia S 340 ppi körül van.
-
tylerddd
veterán
Várjuk meg az új iPhone-t! Szerintem az is odatesz majd kijelző szinten, 99%, h nagyobb felbontása lesz, mint 1280x720.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Beri78
őstag
lassan ez lesz a szabvány
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bagkri01
őstag
válasz Tigerclaw #10 üzenetére
Van benne valami, de biztos meg van az oka, hogy miért ezt a technológiát használják. De ez a felbontás már a hd-tól is magasabb, ember legyen a mikroszkópján aki meglátja a pixelelet.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
-
kchris78
veterán
uborkaszezon van na, minden egyes hírmorzsának is örülni kell .
-
Kapanyél
őstag
Naés? Nem ők kezdték a szart eladni nagy erőkkel, csak beálltak a sorba, amiben nincsenek egyedül az Apple-lel.
A képen látható kijelzők kicsit nagyobbnak tűnnek, mint 5-5,5", és remélem már a Note2-k dobozban várják, hogy bejelentsék őket.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
erdoke
titán
Nagyon valószínű, hogy marad a jelenlegi ppi, csak magasságában nő a kijelző 16:9-es képarányra 3:2-ről. Tehát valami 1138x640 lesz.
(#18) Speedricsi
Értem. Tehát a Samsung stratégiája az, hogy ha Bada vagy WP7 fut a készülékükön, akkor az széthullhat (=lehet fémet alkalmazni), ha androidos Galaxy, akkor viszont védeni kell? Logikus. Vagy mégsem?[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Applord17
csendes tag
Megnéznék ilyen PPI-vel egy 40"-os TV-t
de gondolom aranyárban mérik majd -
csepelball
tag
Ilyen felbontású film mérete kb 1500 giga lesz Jó lesz nézegetni őket....
-
Speedricsi
tag
az omniák meg a wave-ek is széthullnak, azok azért vannak fémből, hogy akinek a minőségibb ház kell, azt vegye meg, akinek meg android meg 8mag annak meg úgyis mindegy, hogy miben van. arról meg nem is beszélve, hogy a SAR értéke pont ezért a samsungoknak messze a legkisebb, és nincs antennagate és hasonló probléma sem. a lumia-m is veszít a térerőből ha az antennánál fogom, samsungoknál ilyet nem tapasztaltam
-
Wave86
tag
Egy biztos: a Samsung a legjobb és leginnovatívabb vállalat a szektorban. Hajrá SAMSUNG!
-
Black Dragon
addikt
válasz Speedricsi #18 üzenetére
Nemrég volt valahol egy teszt, pontosan az iPhone 4S és a GS3 közt. Mind a kettőt leejtették betonra arcal, háttal, oldallal. És csak hogy a plusz poént is elmondjam, a GS3 kijelzője is betörött, nem csak az 4S-é, ráadásul a samsung panelje semmit nem érzékelt, ellenben a 4S-é még működött, csak az érintőkijelző halt meg...
Ezzel persze nem azt mondom, hogy a 4S üveg háza jó, mert nem az, de azért nem kell ezt a leesik, és elveszíti az energiát mondogatni, amikor csak kevés esetben igaz...
-
sgery
őstag
válasz Speedricsi #25 üzenetére
A galaxy s-em már rengetegszer nézte meg a földet/bentont/padlót és semmi baja nincs (még karc se). Volt iphoneom is, arra vigyáztam így nem tudom mi lett volna a földetéréskor (de pl. a szintén egybe öntött htc legend 1,5m zuhanás után karc nélkül megúszta, egyedül az lcd tört ketté a feszültség hatására). Inkább legyen műanyag és szétszedhető, mert nincs olyan aki ne ejtené el a telefonját.
Amit pedig senki se feledjen, sokáig a samsung szállította a kijelzőt az apple-nek, akkor is fikázták a koreaiakat?... Az alma nem is gyárt kijelzőt, nofefe
A hírnek +1. Jó lenne egy full hd 7-es tab win8-al karácsonyra
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Speedricsi
tag
ugyanezt mondom én is. sokkalinkább egy műanyag, 2000 ft-os hátlap, amit, ha már eléggé összekarcoltál lecserélhetsz, mint egy egybeöntött "vasdarab". omnia 7 és a nexus is esett már le baj nélkül, meg a lumiám is 3 nap után először és 30ezres kijelzőcserével lehetett orvosolni a gondot. azért köszönöm szépen, ebből többet én nem kérek...
-
kutkut
addikt
Valószínűleg pen-tile lesz. Amúgy, ez a ppi pont megfelelne a Note 2-nek, az eddigi információk szerint.
Meizu MX3 32GB
-
jan101
tag
válasz Black Dragon #28 üzenetére
egy ilyen tesztre nem kell adni, a valós életben elkövetett tesztek mérvadóak. Én GS1-essel beleestem a Balatonba, beázott, aztán részegen még mérgemben vagy ötször hozzábasztam kijelzővel az asztalhoz. Kijelzőnek/érintőpanelnek semmi baja nem lett, és csak 5nap után vittem be szervizbe ultrahangos tisztításra. Megmenekült a telefon engem meggyőzött a Samu
-
Angel1981
veterán
Szép volt Samsung, csak így tovább!
-
kutkut
addikt
válasz Speedricsi #30 üzenetére
sgery+Speedricsi: Nem értek egyet. Én - és gondolom, még sokan mások - tudok vigyázni a telómra, felőlem nyugodtan lehet üveg vagy akármi, ha azzal szebb lesz (hisz úgyse töröm össze.)
Meizu MX3 32GB
-
Speedricsi
tag
válasz Black Dragon #28 üzenetére
láttam én is a videót, nem mondom, hogy nincsenek kivételek.. csak most, hogy túl akarok adni a lumián, látom, hogy tele vannak a hirdetőoldalak törött, repedt kijelzősökkel. note-ot tervezek venni, abból pedig 1 db-ot láttam eddig összetört kijelzővel, pedig régebbi típus, nagyobb a kijelző és több példányszámban is kelt el.
nyugodtan levonhatjuk azt a következtetést, hogy az unibody szebb és jobb de nem való telefonra, mert az egyszerűen leesik.. én pedig nem akarom tokban hordani a telefonomat, a fóliáról meg ne is beszéljünk, undorító dolognak tartom... (a poén, hogy a lumia a gyárilag hozzá adott gumi/szilikon tokban tört össze. mi lett volna, ha nincs rajta...?)kutkut: én is tudok vigyázni, de 1-2-3 év alatt minden telefon leesik párszor... lumia is úgy szaltózott, hogy meglöktek városban, míg neteztem. OFF vége
[ Szerkesztve ]
-
butyek
senior tag
4.3 colon 480x800 felbontáson is tükör a kép. Inkább jobb akksikat kísérleteznének ki.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
hemaka
nagyúr
2-2.5 év alatt csak sikerült.
-
Cyberpunk
félisten
Ezt mondod addig, amíg nem láttál egy Xperia S-t például, vagy egy szifont. 4,3"-ra bőven kevés már az a WVGA felbontás. Az akkuval egyetértek. Oda meg fel kéne már végre adni a vékonyság hajhászást, mert már kezdenek átesni a ló túloldalára, s a kényelmes használat rovására is megy, nem csak az akku méretére.
-
Orton96
aktív tag
Aki eddig csak a menő retina miatt vett almát az most már vegyen inkább Samsungot!
-
Remus389
veterán
válasz Cyberpunk #40 üzenetére
én láttam és használtam is hetekig, sgs2-t és nekem megfelelt az élessége
jó persze a HD felbontás jobb
remélem ez a Samoled RGB-s lesz, különben régebben olvastam hogy készül egy 4 colos HD kijelzős új Samsung telefon, nos 4 colon a HD felbontás kábé 350 ppi
szóval lehet majd arra cserélem az SGS-t, nem lesz az sem nagy, gyorsabb lesz, élesebb lesz a képe, remélem dizájnos is lesz meg nem műanyag, jó lenne már ha fémes lenne
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
falijja
őstag
Hajrá samsung......
-
mazsi1911
aktív tag
de nagyon sok okos lehet a samunal meg itt akik ennek ugy orulnek.
300ppi felett a retina nem lat mar mas keppontokat, az applenel is azer lett 326 mert igy tudtak beloni hogy meglegyen a normalis skalazas az elozohoz kepest.
tehat aki e felett gyart barmit FELESLEGES.
-
Cyberpunk
félisten
Nem azt mondom, hogy vacak, csak hogy azért észrevenni a különbséget, mint ahogy én is meglátom a DHD meg a Note között, s nem csak a méretbeli különbséget. Mert hát mi a legfontosabb? No ná hogy a kijelző, mivel a legfontosabb érzékszervünkkel van kapcsolatban.
-
zord01
senior tag
Ha a Samu piaci részesedése ilyen ütemben nő az okostelók piacán, akkor előbb utóbb eljutnak oda, hogy az egész kijelző gyártókapacitásukat a cég telefon és tablet részlege veszi fel. Ekkor már nem lesznek "rákényszerülve", hogy a profit miatt más gyártóknak is eladják ezeket a paneleket.
Osztan akkor az Apple elmehet a búsba. Hiába vásárolta be magát egy másik panelgyártó cégbe, a váltás időbe és rengeteg pénzbe fog kerülni nekik. Nyilván sokkal többe, mintha a Samu beszállítana neki.
Így viszont már lehet bukóba száll ki a pereskedésekből, és a vége az lesz, hogy foghatják a fejüket, hogy ekkora köcsbarmok voltak.
Lehet vissza sírják még az élni és élni hagyni mottót...Nem vagyok egy Samsung fan, de az almát (pont azért, mert ekkora patent trollok) kifejezetten utálom, így most nekik szurkolok.
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
Remus389
veterán
válasz mazsi1911 #45 üzenetére
ezzel is lehet vitatkozni(ha nagyon mereszted a retinádat közelről látni azért), viszont lefogadom ez a 350 ppi-s Samoled pentile-os lesz arra viszont ráfér szvsz még a 400 ppi is
Cyberpunk a Note-od viszont pentile-os és nagy méretű, ezért nem olyan nagy a különbség az sgs2-höz egységnyi területen, talán jobb, de azért nem annyival
tény hogy a kijelző a legfontosabb harverelem
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Speedricsi
tag
válasz mazsi1911 #45 üzenetére
jogos, kivéve, ha Samoled. azért a nexus-nál is látni 312 ppi-nél, ha nagyon közelről nézi az ember, mert 'kíváncsi rá'.. de szerintem mindenki más, mert ágyban fekvős használatnál, ami nálam a legközelebbi (kb 20 centi), én 250 ppi fölött sem nagyon látom már a pixeleket, pentile-nál ilyen távolságból a 300 határeset..
-
zord01
senior tag
válasz Cyberpunk #46 üzenetére
"No ná hogy a kijelző, mivel a legfontosabb érzékszervünkkel van kapcsolatban."
Azért fura, hogy egy telefon kapcsán mára már a szem, és nem a fül a legfontosabb érzékszerv. Attól az állítás még jogos, de szeretném jelezni elég elbaxott világot élünk.
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest