- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
Áh, minden kritikus windows javítás arról szól, hogy illektéktelenek átvehetik az irányítást a gépünk felett... uncsi már...
És a kalóz windowsosok is megkapják kritikus frissítéseket, csak az opcionálisakat nem.
-
WonderCSabo
félisten
Na már fel is raktam. Kíváncsi vagyok pontosan milyen hiba volt ez.
-
dBLOOD
tag
Akit érdekel, itt a link az új frissítés letöltési oldalához: [link]
-
moonman
titán
minden honap masodik keddje szokott az lenni.
-
tomio
tag
"... a mostaniról egyelőre nem tudni részleteket." - szerintem ez lenne az:
Windows kernel hiba (XP and Vista):
"Compromise of the kernel via one of the kernel-level subsystems could expose the system to further compromise, such as a root-kit injection that could lead to hi-jacking and remote control of the endpoint."
-
Chrys_
addikt
A sok zombi... A MS a legnagyobb biztonsági rés a világon, máris átvette az irányítást ezzel a felhívással többmillió ember felett...
-
Húh még szerencse, hogy pont itthon tudok lenni, beállítom azonnal az órát jelzésre 18:00 órára. Addig meg csak nagyon körültekintően használom a gépet
-
wwenigma
Jómunkásember
Rettegjenek a kalózwindózosok, akik nem kapják meg!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A rejtélyes hiba megengedi a támadónak, hogy átvegye az irányítást gépünk felett.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest