- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz Cblacksmithc #651 üzenetére
2 éves lesz a telóm, ráadásul túrázom vele folyamatosan, egy lehelletnyi karc sincs a kamerán. És a korábbi telefonjaimon sem volt, nem tudom mit kéne vele csinálni, hogy megkarcolódjon. Ráadásul rengeteget fotózom túrázás közben és hülyét kapnék, hogy folyamatosan húzogatni kéne azt a sz*rt...
-
hallerlaller
addikt
válasz Cblacksmithc #649 üzenetére
Egy huawei p9 lite vagy valami hasonlón szereltem már kameralencsét, mert odacsapta az illető, azóta neki ilyent veszünk, illetve én is rászoktam. Szerintem tök jó nem kizárólag a lencsevédő miatt, hanem az olajos kezemből sem csúszik ki.
Úgy keresd, hogy 'camshield'
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
ironbed
aktív tag
Nincs valakinek egy eladó Super Frosted tok?
itthon nem lehet kapni csak a sima Pro-hoz meg az sima 5G-hez.
Kintről egy hónap amíg megjön vagy majdnem annyi a szállítás, mint a tok ára... -
Cblacksmithc
tag
Tudja már valaki mikor lesz A14 ?
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
Orgi
addikt
válasz Cblacksmithc #655 üzenetére
Érdekel amúgy valakit? Q1, majd jön amikor jön, van benne bármi eget verő újdonság? Én most újra végig néztem és semmi fontossal nem találkoztam...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Cblacksmithc #655 üzenetére
Elvileg a következő két frissítés hozza majd el.
-
Sanyi.mTs
addikt
"alkalmazás listában" lehet mappákat létrehozni és az appokat oda rendezni?
-
Cblacksmithc
tag
Nem újdonság. Kijavítják-e pld. azt, hogy most nem lehet beállítani azt, hogy ha én úgy akarom, akkor csak a telefonban lévő tárolt számokról fogadjon hívást, mindent mást utasítson el ?
Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
Orgi
addikt
válasz Cblacksmithc #659 üzenetére
Bár sose próbáltam ilyesmit, de szerintem ez a Google tárcsázó, nem Realme gyári, tehát ez nem az ő saruk. Esetleg másik tárcsázó program kipróbálása?
-
Cblacksmithc
tag
Nem, a realme sajátja...nem akarok másik tárcsázót...
régebben veséztük itt (?) a lényeg az, hogy talán realme 6-on lévő android akármennyin volt ilyen beállítási lehetőség. Ebben a beállítások/digit.jóllét.../ne zavarjanak pontja lenne, de a kivételek között nem állíthatók be a telefonkönyvben lévők...
-
Orgi
addikt
válasz Cblacksmithc #661 üzenetére
Lehet tévedek, de ez a tárcsázó, ami a telefonunkon van, szerintem ez a Google Tárcsázó, ha a súgójába belemegyek és visszajelzést akarok tenni, akkor ott is Google-t említ és nem Realme-t. De itt tehetsz pl hibabejelentést nekik...
Ha bemegyek az alkalmazásaimba, ott is Google Telefon a neve és ez a tárcsázó. -
Cblacksmithc
tag
jó igazad van...
a gond csak az, hogy olvasva a realme fórumot másnál is ugyanez már 1 jó ideje és nincs kijavítva....szóval hagyom én is...tudok élni nélküle
-
Orgi
addikt
válasz Cblacksmithc #663 üzenetére
Van egy csomó másik tárcsázó, amit le lehet tölteni Playről, esetleg megnézhetnéd őket...
-
Sanyi.mTs
addikt
nektek látszódik a (google) drive app a beállítások/alkalmazások alatt?
-
cibus
aktív tag
Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy ennek hogy tudnék adni engedélyt? Szeretnék "gépelni, írni" beszéddel, de nem enged. Kerestem már mindenhol, de nem találok semmit. Se Messenger, se Viber nem engedi, szóval rendszer szinten nincs meg az engedély, nem alkalmazásban.
Más:
Jött pár hete egy frissítés, azóta itt az oldalsávról eltűnt a legfelső, lejátszás a háttérben opció. Nagyon nagyon hasznos volt számomra, ha pl kimentem futni, elindítottam egy beszélgetős műsort, akkor rámentem, ment a háttérben, kijelző kikapcs, fülesen pedig hallgattam.
Ezt nem lehet valahogy vissza varázsolni? Vagy pont a YouTube kérte ennek a tiltását, hogy az ember fizessen elő és ne lehessen így kijátszani?Köszi
-
cibus
aktív tag
válasz Cblacksmithc #649 üzenetére
Ugyanezen az oldalon is vannak külön csak lencsevédők.
-
Orgi
addikt
-
Dévacsen
senior tag
Szia ez a hang vezérelt írás nálam működik, nem tudtam róla hogy van benne ilyen, idősebb ember vagyok már nem vagyok egy telefon mágus, de ahogy itt beraktad és tegnap pont szükség volt rá, nagyon jól működik..de..én Telegram on használom..aktív is a kis ikonja, én nem állítgattam semmit a telón, annyira nem érdekel,tehát alapból aktív nem én bűvészkedtem vele, januári update van rajta nálam.Neked ez nem nagy segítség mert nem Telegram ot használsz, de legalább tudjuk hogy működik valamivel ezek szerint.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
zeorsdfd
senior tag
Hopp, nekem megjött az Android 14
-
Cblacksmithc
tag
válasz aprokaroka87 #678 üzenetére
Nem biztos, hogy várjuk
-
Orgi
addikt
válasz zeorsdfd #683 üzenetére
Lehetett early accessre jelentkezni, illetve talán enélkül is feldobta nekem előző főverziónál, hogy kijött a trial update, de csak simán nem kell kérni és én is csak a végleges telepítésére nyomtam rá. Szerintem innen már sehogy nem tudsz vissza menni, mert alaphelyzetbe állítással is a bétát rakja vissza, de hamarosan gondolom jön a végleges is, addig ez van.
-
Cblacksmithc
tag
Na most akkor van Android 14 vagy nincs ?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Cblacksmithc #686 üzenetére
Hát én ezt látom: [kép]
-
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Cblacksmithc #688 üzenetére
Most felmerült bennem, hogy lehet hogy rossz topicban vagyok, mivel nekem nem Pro+ csak sima Pro-m van. Gondolom az más. Bár olyan topic nincs.:-(
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Cblacksmithc #688 üzenetére
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz Cblacksmithc #686 üzenetére
Egyelőre a béta érkezett ma - én sem jelentkeztem rá:
realme UI 5.0 | Android 14
Frissítés érhető el
RMX3393_14.0.0.95(EX01) | Bétaverzió | 4,95 GB[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem a következő frissítési ciklusban fog jönni az Android 14.
-
ironbed
aktív tag
Akkor még ezt nem szabad feltenni??!
-
Orgi
addikt
Nekem is ma jött meg, én az előző bétát sem raktam fel, mármint az Android 13-ast, teszteljék a kis indiaiak magukon, ez után már szerintem max 1 hónap és itt a végleges, én nem rakom fel.
Meg eleve főverzió váltásnál illene egy gyári állapotra visszaállítás, főleg mivel elvileg az A14 nekünk az utolsó, szerintem érdemes majd a végleges felrakása után.[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
Arra nem is emlékszem, hogy mikor feltettem a 13-ast az béta volt-e, de mintha végleges lett volna.
Viszont én sosem foglalkoztam gyárira állítással. Sosem volt gondom emiatt.Ha nem lett volna itt negatív tapasztalat, akkor ezt a bétát is simán feltenném, de így nem akarok szívni vele.
Amíg Redmi 3s-em volt az folyamatos béta programos volt a heti frissítés miatt. (régi szép idők...)[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
na pont ezért jöttem ebbe a topicba, hogy megkérdezzem nektek hogy jött be a frissítés, én egy sima Pro tulaj vagyok, hááááát nem vagyok vele megelégedve.
lassabb lett érezhetően a rendszer, 13-as alatt sokkal "pörgősebb" volt.
vicces amúgy, mert nekem hivatalos verziót írt, ez a felület, frissítés után meg bétát, majd azóta volt egy factory reset (hátha jobb lesz, nem lett...), ismét hivatalost ír.A Pro+ esetén több a RAM és erősebb a SoC is, talán nem fogjátok észrevenni, de dolgozhatna rajta a Realme, jelige: optimalizálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.