Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tolkarius
tag
Ez nagyon nagy... Kb a Flintstone családban lehetetne ilyen az internet
-
Yooha
aktív tag
A postagalamb hátránya, hogy csak egy helyre talál oda, ha jól tudom. Szerintem egy motoros futár nagyobb sávszélességgel rendelkezik, ha pl. egy 1 TB-os vinyót visz, ráadásul a fel/letöltés is egyformán gyors. Mondjuk a havidíj (szállás,etetés) is több
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
zoleek
tag
válasz Hedgehanter #31 üzenetére
Hedgehanter
(senior tag)Van ott egy hsz hogy uj P2P erre fog epulni (Pigeon to Pigeon)....
Bakker... Ez nagyon nagy! 'Magyarra' fordítva akár GtoG Galamb To Galamb is lehetne!Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
vPhis
tag
válasz Hedgehanter #31 üzenetére
-
törölt tag
LOL
-
viszta99
tag
válasz Csakénvagyok #1 üzenetére
jaja
-
Hedgehanter
őstag
Van ott egy hsz hogy uj P2P erre fog epulni (Pigeon to Pigeon)....
-
zoleek
tag
Ilyen jót már régen nevettem!
Viszont gondolom én:
1: a 4Gb-nyi adatra azért volt szükség, hogy úgymond 'tutira' menjenek a fiúk.
2: a p.galamb csak adott helyre repül 'vissza', míg a Netes kapcsolat....
3: a kettes pontból következik a dolog: Küldték volna ausztráliába pl az emilt!?[ Szerkesztve ]
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
Balinov
titán
Winston Churcill ha ezt megerte volna..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
FTeR
addikt
egyelőre még mindig a telepakolt kamion a leggyorsabb adatátvitel...
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
Rover623
félisten
Csecsemőknek minden vicc új...ezek szerint az afrikaiaknak is...
Két-három évente csinálnak ilyen kísérleteket a világon.
Ilyen volt pl. ez is: [link]
De akit érdekel a dolog, az biztosan ismeri az SNAP (SNAil-based data transfer Protocol) protokollt...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
veterán
DVD letöltés hozza a postagalamb.Hát nem semmi
duree54
-
]Phobos[
senior tag
Hát ez kész!
#18: majd besírtam a röhögéstől xDDDSemmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Sanya
nagyúr
1 hetes cikk. naprakészek vagytok!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
vlkvy
csendes tag
Én a postagalamb alapú youtube-ot várom már.
-
törölt tag
Na ebben mi a mutatvány? Bérelt vonalon pár éve 200MB elküldése Mo-ról No-ba 12:00-16:xx között telt.
-
remington2
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
Nem, dehogy. Interurban Pigeon . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
bjay
csendes tag
miért nem egy etióppal küldték? csak annyit kellett volna a fülébe súgni, hogy 80 km-re várja egy tányér finomság (azért a hülyeséget félretéve, 1:0 az anyatermészet javára, vagyis inkább a galambéra)
- Katona! Mit érez, amikor látja hazánk zászlaját lobogni? - Szelet. :D
-
nyunyu
félisten
Csodalkozom, hogy meg senki sem emlegette a Tanenbaum fele Halozatok konyvben leirt orokervenyu igazsagot: ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét"
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
gabor85
őstag
azért lehet hogy ide is a postagalamb hozza a híreket, mert ez már legalább kétnapos hír
-
ufocsalad
tag
U1 -es csomagnak nem 1024kbps a feltöltése...
-
válasz Mr.Csizmás #8 üzenetére
P2P
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Killing
addikt
Ha ilyen merészek, hasonlítsák össze a Magyar Postával.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Mr.Csizmás
titán
VoIP-ot is tud? FTP?
Torrentre meg gondolom használhatunk szarkákat.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tkazmer
addikt
Az a kísérlet árnyaltabb képet adott az IP over Avian Carriers (IPoAC) technológia megbízhatóságáról: a csomagveszteség rendkívül magas (55%) volt, a válaszidő pedig 3000 és 6000 másodperc között mozgott.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Timyyy
őstag
"A postagalamb-alapú IP-adatátvitel"
erre már nincsenek szavak.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
ubbconfig
aktív tag
Az a szomorú, hogy nem kell Afrikába menni ilyen szar sávszélért cserébe, íme az EU-ban is kapható 2009-ben 128-256kbit-es upload tré-hálózaton ADSL-en (ISDN forever?).
Engem is rohadtul idegesít, mikor az 1 gigás kártyára készült családi fotókat a saját fizetős tárhelyemre itthonról "alig" egy éjszaka alatt tudom feltölteni, hogy mások is hozzáférjenek . És nem 10megapixeles képekről van szó...Jah és Bp-en lakom, kábelnet sávszél dettó. A kerület túlsó felén a lakótelepen van digi...ki vagyok segítve vele -
Gregorius
őstag
Winston rendkívül népszerű lett: a Facebookon néhány nap alatt közel 6500 ismerőst gyűjtött össze
Gondolom már gyülekeznek a lehallgatókHááát, most erre mit lehessen mondani: győzött a zöld tekhnológia
Csak lassan az ilyen kijelentésekkel. Mit lehet tudni, hogy milyen génkezelt agyonműtrágyázott maggal etetik. -
bambano
titán
a postagalambra kötözött pendrájv mióta ip alapú átvitel?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Csakénvagyok
őstag
Hááát, most erre mit lehessen mondani: győzött a zöld tekhnológia
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest