Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ugyes
senior tag
A nyilvános béta augusztus vége (plex pass kell hozzá), a végleges 1.41.xxxx szeptember 3. hete körül, ha nincs nagyobb gubanc. => szeptember vége.
Ebben benne lesz a feliratkezelés javítása is az intel hdr tone mapping on windows megoldáson kívül.
Cserébe kiveszik a 3rd party plugin-ek kezelését az Nvidia Shield pro Plex szerveréből. -
ugyes
senior tag
Az előttem szólók által javasolt programok pl. Ha ragaszkodsz a Windows gyárihoz, akkor itt egy leírás erről.
Nálam a szívás az volt, hogy nem akart csatlakozni mindenféle hibára hivatkozva. A megoldás az, hogy a felhasználó neve egy tagú és kisbetűvel kezdődő legyen az Ubuntun, amivel csatlakozni akarsz. Például Kiss Tamás nem OK, helyette kisstamas. Lehet az elmúlt 2 évben változtattak ezen, de nem próbáltam.
Én Nvidia VGA kártyával kerültem ki a linux telepítést: ezzel Windows alatt is megy a tone mapping. A felhasználásunkhoz elég a T400-as is (max. 2-3 stream átkódolás párhuzamosan), amit használtan 25eFt-ért szereztem meg. Hátránya, hogy AV1-et nem tud, de ha elérhető lesz a Plex kiegészítés, akkor átállítom automatikus kártyakiválasztásra a Plex-et. Remélem ő is tudja majd, hogy AV1 esetén az Intel iGPU-t válassza... (vagy befürdök). -
ugyes
senior tag
Nem tudom.
Talán kb. szeptember, ha jól kódolom az eddigi sorszámozást.
Az Ubuntu telepítés könnyű, én többször megcsináltam. Windows remote desktop-pal kicsit szívás volt összehozni + működtetni (ez korlát volt, nem használhattam más programot).
Ha képernyőre kötött a géped, akkor tedd fel nyugodtan, legfeljebb újra visszateszed a windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest