Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok.
bednarik fórumtárs küldött nekem még a tavasz pár chili magot, ez úton is hálásan köszönöm.
Viszont, már ő sem tudta milyen fajta magot küld, ebben szeretnék segítséget kérni tőletek. Remélem a termések magukért beszélnek.
Gondolom a bal szélsők sima paprikák, a második nagyon finom bár nem csípős, a lenti középső négy szintén finom és csíp is (legutóbb kétszer is ), jobb alsó kettőt pedig én vettem az OBI-ban azt azért tudom hogy a legerősebb chili fajta (bár pár hete semmit sem csípett, lehet még nem érett be). A többit még azt hiszem nem ízleltem.
Szóval melyiknek mi a neve? Van valami titkos recept hozzájuk? Nem csak a szó szoros értelmében.
Meg majd utána fogok nézni hogyan kell eltenni a magokat vagy akár a töveket jövő nyárra.Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest