Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
E-Inkes Androidos mobil. Csak tudnám, miért az utcán tesztelik le...
-
BDave
őstag
A hasztalannak tűnő matekképleteket, feladatokat nem azért tanítják a gyerekeknek, hogy majd a közértben vagy szinte bárhol máshol majd ezzel fog számolni, hanem a logika miatt. A matek mindig is a logikus tanításra ösztönzi, próbálja tanítani az embereket.
De az ebook olvasó azért mérföldekkel jobb, mint egy számítógép. Könyvolvasás szempontjából.
-
Metalfan
senior tag
Azért cipelnek 20 kilókat a szerencsétlen gyerekek, mert mindenféle gyagyás és gyakorlatilag haszontalan könyvet meg kell vegyenek és kell cipeljenek minden órára. Ez nem a könyvek hibája, hanem az oktatáspolitikáé. Kíváncsi leszek, hogy vajon majd az unokám melyik osztályban kell tudjon parciálisan deriválni és integrálni, illetve hány növénynek, állatnak, betegségnek, tudomisén minek kell majd megtanulja a latin nevét alsó tagozatban, mert az általános műveltséghez hozzátartozik... De hogy ne legyek nagyon off: valóban már az is nagy könnyebbség lenne - a szó szoros értelmében -, ha legalább a tankönyvek lennének digitálisak. Igazából én könyvpárti vagyok, de egyáltalán nem ítélem el azokat sem, akik inkább az elektronikus formátumban hisznek - én is olvastam már pár könyvet számítógépen, a szemem nem örült neki, de az ebook-olvasó valahogy mégsem olyan... könyv...
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Amerikában. Mire ez eljut hozzánk... Ha egyáltalán eljut.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hajrá Amazon!
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
HARDVERAPRÓD
És ezzel nincs is semmi baj..Versenyt kell teremteni.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest