Hozzászólok Aktív témák

 • borg25

  senior tag

  Nekem továbbra is olyan bajaim vannak, hogy:
  1. Mi alapján döntik el, hogy az én oldalamon gond van? Ha a bejelentő meg tudja fizetni, hogy a tűzfala automatikusan jelentsen az ISP-je felé, hogy DOS/portscan alatt áll adott IP-ről, akkor az mehet, míg ha ugyanezt Mari néni routerével csinálják, akkor neki nem jár ez a lehetőség? ha már DOS akkor mi alapján döntik el, hogy adott IP-ről tényleg támadják a bankot, vagy Mari néni csak rosszkor kíváncsi az egyenlegére? Esetleg mindenki február 1-el akarja felvenni a tárgyakat?

  2. Mi alapján döntik el, hogy az én internet elérésem már biztonságos? Ha bejelentés után 1 hétig nem lesz ismételt bejelentés az IP-mre, akkor törlik a warningot, ha lesz, akkor meg jöhet a bann?

  3. Nem tudom te milyen szinten értesz a számítógépekhez, de szerintem, ha Mari néninek jelzik, hogy az ő hozzáféréséről portscant, spamelés, vagy dos történt, akkor szólna, hogy az nem lehet, ő ezer éve nem használ DOS-t, mióta az unokája feltelepítette a pasziánszhoz a WinXP-t s két klikkel tudja indítani a játékot.

  4. Pénzügyi/jogi vonzatok: Ha kizárnak az internet használatából, akkor az alatt kell-e fizetnem a szolgáltatásért. Mi a helyzet a hűségidőmmel, hivatkozhatok-e arra, hogy kötbér nélkül elállok, mert túl hülye vagyok a biztonságos üzemeltetéshez, s a kiépítés költségét a szolgáltató bevétel nélkül bukta.

  36 Dißnäëß:
  Rosszul állsz hozzá a témához. A reklám nem rossz. Lehet, hogy téged zavar, de senki se dolgozik ingyen. Ha eltüntetnéd a reklámokat, akkor eltüntetnéd az ingyenes tartalomszolgáltatók 90%-át. hagy kérdezzem meg, te mennyi napilapot/folyóiratot járatsz, PCworot olvasol, hogy ne tolja a szemedbe a prohardver a reklámokat? Na ugye.
  Ha reklámmentességet akarsz, akkor azt nem tiltással kéne elérni, hanem meg kell találni a módot, hogy a tartalomszolgáltatók más módon finanszírozzák a működésüket. Törvényi szabályzás a reklámmennyiségre. Hidd el a nagy tartalmak nem bújnának eldugott nem számonkérhető hely alá, csak hogy annyi reklámot rakjanak fel, amit nem szégyelnek. A pornóoldalak, warez szájtok, illegális videotékák meg, megint az, hogy jah, ha te nem akarsz fizetni rendesen a termék hivatalos oldalakon keresztüli beszerzéséért, akkor mit képzeltél, majd ingyen lesz minden? A még aberráltabb oldalak meg...passz, hogy egy pedofilokat célzó aknavetőket áruló oldalon mennyi a reklám, de ugye tudod, hogy az emberek 99%-a szerint a reklám a legkisebb gond velük.

Hozzászólok Aktív témák