Új hozzászólás Aktív témák
-
New Life
aktív tag
Ennek örülök, remélhetőleg még több jó dolog készülhet majd az otthoni berkekben...
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
Konflikt
addikt
latom rajottek h nem tudnak nagyon versenyben maradni maskepp. (eloszor a navi, most meg az OS)
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
gerilee
aktív tag
Én speciel nagyon megszerettem a symbiant, csak remélni tudom, hogy nem adják a minőséget alább és a kezelhetősége is megmarad azon a szinten, ahol most tart.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
_Scythe_
aktív tag
Akkor ez egyben azt is jelenti, hogy megszűnnek, feleslegessé válnak a HelloOX, OPDA, és egyéb módszerek?
Konflikt: nem hiszem, hogy annyira bajban lennének a versenyben elfoglalt pozíciójukkal, de ez azért számomra váratlan volt. Kb. mintha az M$ bejelentené, hogy mától GNU/GPL alá esik az Office. Majd egy héttel később, hogy a Windows is.
Készülnek ezek valamire...Szerk.: Bár azt azért hozzá teszem, hogy az ingyenes (és magasabb verzió számú) OVI Maps sokkal butább, mint az egyel előtte lévő Nokia Maps.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest