Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Akkor ez egyben azt is jelenti, hogy megszűnnek, feleslegessé válnak a HelloOX, OPDA, és egyéb módszerek?
Konflikt: nem hiszem, hogy annyira bajban lennének a versenyben elfoglalt pozíciójukkal, de ez azért számomra váratlan volt. Kb. mintha az M$ bejelentené, hogy mától GNU/GPL alá esik az Office. Majd egy héttel később, hogy a Windows is.
Készülnek ezek valamire...Szerk.: Bár azt azért hozzá teszem, hogy az ingyenes (és magasabb verzió számú) OVI Maps sokkal butább, mint az egyel előtte lévő Nokia Maps.
-
gerilee
aktív tag
Én speciel nagyon megszerettem a symbiant, csak remélni tudom, hogy nem adják a minőséget alább és a kezelhetősége is megmarad azon a szinten, ahol most tart.
-
Konflikt
addikt
latom rajottek h nem tudnak nagyon versenyben maradni maskepp. (eloszor a navi, most meg az OS)
-
New Life
aktív tag
Ennek örülök, remélhetőleg még több jó dolog készülhet majd az otthoni berkekben...
Új hozzászólás Aktív témák
it A forráskód ma délutántól ingyenesen letölthető lesz.
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Xiaomi 12T - egytucat
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest