- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Sárközinek elsőnek azt kellene elérnie, hogy párizsban a dzsungelszökevények ne blicceljenek a metrón. Azzal megduplázná a költségvetést. Utána se piszkálja a net világát.
Aláírás
-
S-one
csendes tag
Hello. Szerintem ennek semmi értelme. Fellebezek.
A pénznek nincs szaga, csak annak, akinek nincs pénze.
-
dajkopali
addikt
ez teljesen igaz, javítom, köszönöm, már a hírek kapcsán volt bennem némi bizonytalanság, alaposabbnak kellett volna lennem
de annyiból igaz, hogy ez a csávó állt ennek a mozgalomnak az élére, ő az ''Arc', az érdekvédő főmufti"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
7
addikt
válasz justaview #27 üzenetére
A legtobb filmet marha olcson ki lehet kolcsonozni videotekabol. Sot, a mozijegyek se vagjak annyira taccsra az embert. Megis nyomjak az illegalis megosztast. Az a szomoru helyzet, hogy rengeteg ember van a foldon, akik, ha tehetnek, semmiert sem adnanak ki penzt, akarmilyen olcso is.
-
Raymond
félisten
"Denis Olivennes, a Fnac, a francia szórakoztatóipari vállalkozók szövetségének elnöke készíttetett el."
Csak annyit hogy a Fnac uzletlanc. Olyan mint az MM/Saturn a nemeteknel vagy a Dixon`s Group angliaban.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
justaview
senior tag
A nagy filmgyártóknak valahogy nem akar az eszébe jutni, hogy
VAN EGY TÖKÉLETES MÁSOLÁSVÉDELEM !!!!
....az alacsony, megfizethető ár...
-
Integra
titán
mekkora érdek kurva lett ez a pali is rövid időn belül
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Lenry
félisten
sok szerencsét neki hozzá...
így is sztrájkok vannak Franciaországban... hát még ha a soktízezer, a warez miatt netről bannolt kocka is utcára vonulGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
válasz raszputyin #1 üzenetére
Fraternité, Égalité, Liberté Talán így igaz lesz...
-
kszabber
tag
válasz John Fowler #16 üzenetére
Sőt ha mindenkitől elveszik a gépet akkor mégjobban le fog esni a forgalom a BIX -en. Csak akkor éhenhalnak a szolgáltatók, bár ha jobban belegondolok akkor ez engem nem zavarna.
-
John Fowler
tag
Jaja, ez úgy kamu ahogy van.
Legalább olyan légből kapott, mint amikor az ominózus géplefoglalások után azt nyilatkozták, hogy lezuhant a BIX adatforgalma. Nos én megnéztem a saját szememmel, és bár valóban látszik a törés a grafikonban, valójában 20%-os csökkenésnél több nem volt... 40gigabit/s-ről esett 31-32-re úgy, hogy az éves átlag 30 körül van egyébként.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
kszabber
tag
Azt írák: "a netes adatforgalom fele a fájlmegosztók által generált illegális letöltés"
Kérdem én milyen módszerrel mérték ezt fel?
Elmehetnek a sunyiba a politikusok és vihetnek magukkal egy-egy jogászt is
-
dabadab
titán
Mar nem eltem hiaba
DRM is theft
-
pschio
őstag
ez a sarkozy is csak egy credit whore
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
törölt tag
Ez politika. Sarkozy ezzel jelentős támogatottságot kovácsol a pénzes (nemzetközi) médacsoportok terén. A leírt intézkedések pedig leginkább a szabad Franciaországban lesznek megvalósíthatatlanok.
-
Rabbitf_24
addikt
Hát kívánok ehhez neki sok szerencsét, kitartást az évekhez, és türelmet ...
-
Niquis
aktív tag
A francia balhézós nép. Ilyenbe nem fog belemenni.
Azért érdekes lenne ezt majd a történelemkönyvekből látni.[ Szerkesztve ]
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
törölt tag
Nevetséges és hamvába holt ötlet. De jó reklám Magának, mert így majd beszélnek Róla azok is, akik eddig nem foglalkoztak a politikával.
-
msgt.fubar
senior tag
-
7
addikt
Az a vicces, hogy azt mondjak, barki megkapja a buntetest, aki nagymertekben benne van a filecserelesben. Ez igy konkretan igencsak huzos, mert ujabban egyre tobb olyan, interneten legalisan elerheto dolog van, aminel kerik, hogy lehetoleg torrentrol vagy egyeb filemegosztokrol huzzuk le, nehogy hazavagja a server savszeljet.
A vedelem megszuntetesenek nem latom sok ertelmet, ellenben az mondjuk egeszen jo kezdemenyezes, hogy 6 honappal a premier utan adjak ki a filmeket DVD-n. Hamarabb lemennek az arak.
-
törölt tag
sztem ez csak egy csont, amit odadobnak az isp-k rágódni. ellenőrizni ennyi forgalmat, beazonosítani, főleg ha titkosítás is bejátszik, ennek az adminisztrációját megoldani. itt középkorú halovány emberutánzat politikusoknak, jogászoknak, akik semmihez sem értenek, bilibe lóg a kezük.
-
ftc
nagyúr
Ok
A hazai cumókat védjük....ez elintézhető...,de én inkább széllel szembeni pisállásnak tartom...
-
Nem véletlenül jutnak eszébe ilyen 5letek... a mi vérünk folyik benne.
Egyébként óriási engedmény a letöltők felé, hogy ezentúl csak másfél hónappal kell kevesebbet várniuk az újonnan megjelenő filmekre... csak ez a várakozási idő fél év. Remélem, itthon senkinek nem jut eszébe ilyen horderejű marhaság...
https://www.coreinfinity.tech
-
REDeath
őstag
hát nemtom, ez szép mese, de tényleg annyira hülyék lennének az ISP-k hogy eltiltják a saját előfizetőiket?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
raszputyin
senior tag
Liberté, Égalité, Fraternité
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.