Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ki beszélt itt számláról? Az FB sem ad számlát semmiről, tehát teljesen rossz helyen keresgélsz!
bambano
"a bankokban például a pénzmosás és a terrorizmus támogatása elleni törvény alapján simán lemásolják a személyidet."A bank nem logolja a teljes internetes életemet, amiből kb. mindent meg lehet tudni valakiről (kik a barátai, milyen egészségügyi problémi vannak, milyen politikai nézeteket vall, milyen a szexuális beállítottsága, milyen rasszhoz tartozik, stb. felsorolni sem lehet, mert 1000oldal sem lenne elég rá). Magyarázd el, ha én autót vásárolok, vagy a bankban nyitok egy számlát ahol pID-t kérnek, ott ezekről hol szerez tudomást a szerződő fél??
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
"Annak talán nem, de lesz rá más tv. a btk.-ban."
Pontosan hol?
Brmikor vásárolhatok egy TV-t pl. Kamunév Géza névre, senki nem fog ID-t elkérni és börtönbe se megyek miatta. Hacsak nem veszem hitelre, de ott mivel más pénzét használom, a behajthatóság miatt érthető módon szükséges a pontos azonosítás. FB-nél?
[ Szerkesztve ]
-
bta1
őstag
Szerintem nem ártana utánanézni, hogy egy magánszerződés milyen feltételekhez köthető, és milyenhez nem... iránymutatásként elmondanám, hogy a Kubatov-féle vénaszkennelés ügyén 5 éve csücsül az Alkotmánybíróság. Ha a beadvány nem lenne jogos, egyszerűen elutasították volna...
-
Vesa
veterán
Ez nem válasz a kérdésre, mert én nem az ID bekérésének jogosultságát vitattam, hanem annak _okát_ (valódi okot, nem a mellébeszélést kamuprofilokról), különös tekintettel az ezernyi más, szintén nem alanyi jogon járó szolgáltatás gyakorlatára, ahol erre nincsen szükség! Egyelőre az FB piaci fölényével való visszaélésén túl, nem látok indokot arra, _miért kéri el_ az ID-t egy olyan szolgáltatáshoz, amihez más szolgáltatók nem kérik el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest