- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
szerintem sem egyszerű a srác a postjai alapján (bár láttam én már több normális embert gyakorlatilag megőrülni moderálás miatt), de itt, totál offtopik fikázni sem az emberi faj csúcsteljesítménye... no offense
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
mephi666
nagyúr
jobban végignézve megerősödött bennem a tudat... "hűűvillámgyorsnet" "hűűűkórájhét" "hűűűnokiaenn95" valahogy nem hat meg... nekem is van pár dolgom, amire büszke vagyok, de nem villogok így vele, mert általában nem azért veszek valamit, hogy villogjak ő ilyen gazdag szülők elkényeztetett csemetéje? élete az nem sok lehet, az biztos... emlékeztet egyik ismerősömre, csak ő kicsit "kisebbe" nyomta... nem volt tehetős gyerek, de annál nagyobb sznob volt... próbált 100szor többnek látszani, mint ami volt... pl szegedre járt 10szer annyiért mesterfodrászhoz, mint én a faluban, ahol laktam, de a végeredmény nem sokban különbözött... meg gépet is kb 3szor annyiért fejlesztett mindig ilyen: "fúj szar áemdéd van, de nekem intel" stílusban (holott 1mhz-et nem húzott rajta, aminek lett volna esetleg értelme) meg millió ilyen hülye dolga volt... annyira nem hatott meg... úgy voltam vele, hogy az ő diákhitele... én meg nem vettem fel... most meg már nyugodtabb vagyok, hogy nekem nem kell visszafizetnem és jót röhögtem rajta már évekkel ezelőtt is
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
feka007
veterán
"Az a legnagyobb baja az életében, hogy kis 14 éves pistike rosszat mondott rá."
Hát egész nap a sötétített szobában a gép előtt ülve engem sem érne más sérelem. Gondolom a munkahelyi bántódásairól azért nem ír, mert az nincs neki. Mert kétlem, hogy vkit, akinek van élete, érdekelné, hogy most fórumon leszólták a pofája kinézetét pár kis pöcs... Ezt hívják életképtelennek[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
Igen valamikor akkor tájt lehetett.
Nálam is fent van msn-en és hát egyszer beszéltem vele mert kellett egy szám (valami DJ Rush ami az egyik gép bemutató videója alatt ment) és tulajdonképpen el küldött melegebb éghajlatra.
Keldor Papa: Nem látott puncit ez jó
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
keIdor
titán
Az... a legnagyobb vicc a LogOut GS fikázása... az GS fórum valóban kisiskolás gyerekekből áll, de erről most minek kellett cikket írni? Helyében letojtam volna őket magasról, de az a cikk az írót is minősíti szerintem. Az a legnagyobb baja az életében, hogy kis 14 éves pistike rosszat mondott rá.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mephi666
nagyúr
ez egy kicsit nem nagyképű gyerek? úgy érzem az oldalából, hogy direkt villog mindennel... lol...xfire profilban 962óra l4d... én kb 1-2óra után hagytam a fenébe, mert egyáltalán nem jött be... szerintem puncit (főleg) csak pixelből láthatott...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
keIdor
titán
válasz Mr.Csizmás #73 üzenetére
egyik - ahogy látom nagyon ráérhet ilyeneket létrehozni... ideje sok, mivel nem hiszem, hogy sokat dolgozik, játszani meg nem lehet napi 24 órában. Kíváncsi lennék puncit láthatott-e már életében...
itt - azt vette fel, hogy játszik, ezeket pakolgatta fel youtube-ra, ott olvastam, hogy oltogatták gyakran. (szvsz jogosan a stílusa miatt)
adatlap - ez is az életéről árulkodik.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
válasz Quiksilver #72 üzenetére
Az nem még régen volt vhogy 2007 végén? Vagy ha azóta volt újabb action, akkor plz link
Mondjuk akkor egyetértettem vele abban, hogy a GSO egy szeméttelep hely, de attól még nem csoda, hogy rászálltak. Én egyszer beszéltem vele talán msn-en vmi gépügy miatt, válaszra sem méltatott, így netes dolgai alapján egy nolife bunkó kockának tűnik. Bár youtuberól nem értem miért törölte magát, szerttem mikor a 7 részből álló, egyenként 10 perces processzortesztben 5 részen keresztül a csomagolás szabályos kibontását taglalta. -
Brent
aktív tag
No, ilyen langyik lettek a németek ?
-
keIdor
titán
válasz Quiksilver #67 üzenetére
Csak olvastam, hogy 1-2 fórumon miket leművel a csúcsszuper gépével...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CHIPman
nagyúr
És a torrenttel meg a fizetős FTP-vel mi lesz?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
cizoe
őstag
Én még személyesen is. Általános iskolai osztálytársam volt még anno Zalaegerszegen. De azóta én elköltöztem már a 20adik helyre, ő meg elkezdte pályafutását.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem, de úgy érzem érdemes rákeresni a postjaira, ha már ilyen fun rész van akkor Molnárka007-et se hagyjátok ki.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
cizoe
őstag
Erőszakos játékok: Nem kérünk több Németországot!
-
twollah
nagyúr
Pacifista UT3-at akarok!
-
feka007
veterán
Hát mondjuk vmilyen szinten megértem, ha nem tetszik nekik, hogy minden 2. játékban és filmben szemétláda állatoknak állítják be a németeket, kizárólagos okozóként feltüntetve őket a 2. vh-ért (miközben a németek kifosztása, nyomorba döntése meg a gazdasági válság vezetett az egészhez, ami mellesleg a mostaniho hasonlóan amiból pattant ki). Ezt a képet akarják már nagyon lerázni magukról (fogadják be a mohamedánokat meg mindenféle pórnépet az országukba..), amit meg is értek, eléggé megszenvedtek már a háború elvesztéséért. Szóval szar lehet ez nekik azért, bár ettől függetlenül tényleg idiótaság már amit csinálnak ezzel a dologgal. El kéne fogadniuk, hogy mindig a győztesek írják a történelmet, előbb-utóbb meg lassan már csak elunják már a témát, mivel sok mindent bizonyítani se tudnak, amit rájuk fognak (pl a holokauszt, még bizonyíték sincs rá , de már lassan 10 millernél jár a death toll... Már vmi egyházi vezető is kimondta vhol Dél-Amerikában hogy kamuznak a számokkal..)
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
Ezek a németek teljesen hülyék, remélem a TV-t is betiltják.
Jól mehet nekik, ha gazdasági válság idején van idejük ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
MRtin
csendes tag
Előbb a Háborúkat kellene betiltani annál több erőszak semelyik játékba sincsen
-
sti10p
senior tag
Amennyire tudom nálluk mindíg is szigorúbbak voltak a körülmények, nemegy játék cenzúrázott verzióban jelent meg és a neccesebb DVD borítóknak is csak a puhítottabb változatai kerülhetnek ki a polcokra. Filmekkel/zenékkel ugyan ez a helyzet, lehet őket kapni, csak nem a plázákban. Az egész valahol a II. VH utáni nemzeti összbűntudat gyökereiben kereshető, ami miatt élesen elzárkóznak mindenféle szélsőségektől és agressziótól, de ez az ő szemszögükből nézve teljesen más mint nekünk és igen kényes téma, én ezért részben meg tudom őket érteni. Perzse ez csak föltevés.
[ Szerkesztve ]
XY
-
Jajj a németek
A cikket nem olvastam, de azonnal a Command and Conquer Generals jutott az eszembe a címről.Főleg ő:
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
bullseye
addikt
-
bishoplogan
senior tag
válasz fekeandras #17 üzenetére
Azta, nem gondoltam, hogy vannak ilyen dilinyósak. Hát akkor hajrá Deutchland. megérdemlik a bannt
-
mephi666
nagyúr
komolyan... az ilyeneknek a south park fps-t kellene odaadni, hogy azt nyomják multiban... kb 10éve nyomattuk és az első 1órában majdnem összebrunyáltuk magunkat... halál az a játék eszünkbe nem lett volna egymással anyázni, inkább majdnem kisírtuk a szemünket a röhögéstől... volt benne pár hatalmas poén: pl ahogy a tyúkkal fejbelőttük egymást, ott figyelt a másikon a nagy tojásfolt... alapfegyver meg hógolyó volt... másodlagos tűzelési móddal pedig húgyos-hógolyó élvezet volt egymást meghajigálni fele... a "t&p fing-babával" meg vegyitámadást lehetett indítani az alien fegyverrel meg meg lehetett táncoltatni az embert szerintem a játéknak ez lenne a célja, hogy szórakoztassa és kikapcsolja az embert... ami engem idegileg felb@sz valamiért, azt hagyom is... (pl bugok/optimalizálatlanság/stb tud kiakasztani gyorsan)
a játék meg itt van konzol átirat, de ki kell próbálnia mindenkinek multiban...
-
duffbeer
őstag
Ezek tényleg idióták. Ha valaki figyeli, a németeknél olyan játékok vannak, hogy kukásautó szimulátor, meg targonca szimulátor, meg mezőgazdasági szimulátor....
Aztán, majd csodálkoznak a sok kis befordult Jürgenen... Mire jó ez? -
30z.Samu
félisten
válasz fekeandras #17 üzenetére
Ennek is egy rakás fordítása van, ki tudja melyik az igazi.
Hogy a hírre is írjak valamit: Nem lesz ebből semmi.
Keldor papa: Röhögünk rajta, de viccen kívül eléggé beteg szinten megy már a srácnál.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Quiksilver
aktív tag
Ugyan nem került be a hírbe de két emlékezetes példa van még: Emberek helyett robotok a Carmageddonban, valamint emberek helyett zöld vérű zombik a Soldier of Fortune-ben.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
dabadab
titán
válasz juliabrilke #35 üzenetére
A nemet piacra eddig is keszultek herelt verziok, pl. a nemet Carmageddonban zombik voltak.
DRM is theft
-
bullseye
addikt
válasz bagyulajuve #22 üzenetére
meg a biológiaoktatást és a kenyérvágó kést is be kéne, mert az eszközzel és a tudással együtt bárkit meg lehet ölni...
-
juliabrilke
veterán
Sok sikert hozzá.
Vagy készítenek majd german edition játékokat, amiben minden véres, erőszakos jelenetnél megjelenik egy CENSORED felirat.
-
bullseye
addikt
annyira tipikus... eddig az ment, hát igen, csak az amerikaiak, mert azok ilyenek (+fegyvertartás). Na most náluk is elszálltak a dolgok, mi lehet a magyarázat? a játékok hibásak... gondolom semmi jele nem volt - ezzel nem azt állítom, hogy tanári kar/család/baráti kör a felelős, de annyira vannak, mint a játékok. sőt.
-
mephi666
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #29 üzenetére
hát jah... még rasszista tartalommal is telivan
a németgyerekes videón sz@rrá röhögtem magamban magam kösz... jól esett... jobban érzem magam, hogy nem vagyok ilyen f@sz amúgy nem tudom milyen gyík gépe lehet, de anno én p166mmx+32mega sdram+voodoo1 körüli konfigon ennyi idő alatt lazán elindítottam... a játék előtt swappol kicsit, aztán gyorsan betölt...
cs-ben meg egyik ismerősöm lanpartin széttörte a billjét... hülyegyerek mindig ugyanabba az ablakba állt be és távcsövessel ki lehetett szedni lazán... annyi volt a különbség, hogy mi taktikáztunk, ők meg nem... szétszedtük őket elég jól
-
CsíkosMókus
aktív tag
Nyilvánvaló, hogy nem fogják tudni beszerezni a hiányzó darabokat a gémerek, ha a játékboltokan már nem lehet majd kapni. Szegények
-
-kdM-
senior tag
Akkor a nemet eladasi listakra is felkerul a Taltos Paripam 2?
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mephi666
nagyúr
ennyi erővel kommandósokkal berúgathatnák az összes németországi lakás ajtaját és minden konzolt meg pc-t meg mindent elkobozhatnának, mert minden játékban van "brutalitás"... még a fifában is... nehogy már be lehessen csúszni tórgelle sanyival ballacknak, mert virtuálisan iszonyú fájdalmakat okozhatunk neki meg még a marió is televan brutalitással... a pc-ket meg azért kell elkobozni, mert blutstefánék lewarezolhatják a játékokat külföldi oldalakról és így élhetik ki a bennük rejtőző brutális vadállatot virtuálisan... áááá... másnapos vagyok és fáj a hülyeség...
-
keIdor
titán
-
félisten
Aztán, ha betiltottuk az erőszakos játékokat, tiltsuk be a száguldozósokat, mert sok a gyorshajtás.
Utána jöhetnek a stratégiák, mert kirekesztőek.
Majd minden betiltunkt amiben erotikus tartalom fellelhető.
Végül marad a póni nevelgetés, de azt is tiltsuk be, mert a virtuális póni nem megfelelő tartása rosszra nevelheti a játékosokat, akik a gyakorlatba átültetve, szegény lovacskáknak okoznak nehéz perceket.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
dabadab
titán
válasz bagyulajuve #22 üzenetére
Mar nem, az egy elozo projekt volt, de ugy tunik, hogy az kifujt.
DRM is theft
-
bagyulajuve
addikt
a paintballt is be akarják tiltani Németországban
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
roliii
tag
Gondolkodjatok... hiába ad be akár mit , a sok játék gyártó cég , és a sok játéktervező cégek pl: Activision , vagy akár melyik nem fogja ezt hagyni , miért? nagy kiesés , és pénz bukás lenne az számukra , és akkor milyen játék lenne? mert minden játékban le kell ütni , lőni benne az ellenséget..., nem lenne semmilyen játék...
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Hát ez MEGALOL komolyan mondom!
a Crysis meg eddig se volt erőszakos mert még az emberen is átmegy a golyó vér meg nincs is benne... -
törölt tag
pont erre gondoltam, hogy még hány évig fogják ezt felhozni németországnak?
(és hogy vajon ki fog sajnálkozni 65 év múlva Gáza porig bombázásán?)mod: amúgy pedig igen, terjed németországban az erőszak, de ezért nem a videojátékok a hibásak elsősorban szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz LackoMester #14 üzenetére
Látom az írással kezded... szép mondat lett, gratulálok!
gamerkiller: a nem tudom neked mi hol jár, de a FEJ az nem ly....
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
fekeandras
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
A cikkírónak:
Védekezés szempontjából lehet ölni? Sprichst du Ungarisch?
Szerintem írd át valami magyarul is értelmesre ezt a mondatot[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz PowerBuldog #3 üzenetére
sokan szeretnék annyira idióták lenni mint Ök...
Keldor papa-teljesen igazad van...[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
keIdor
titán
válasz gamerkiller #6 üzenetére
Történt azóta pár generációváltás... Ez most olyan, mintha a Te dédnagyapád SS Reichführer lett volna, és akkor most 65 év elteltével téged akarnának megbüntetni az ő hibái miatt...
Teljesen más németek vezetik most az országot, csak ezek is idióták...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
P00By
nagyúr
a wolfensteinben is lehetett kutyát ölni
Vicc! -
kevlarvest
csendes tag
Nevetséges. Sosem fogják keresztülvinni.
go Ken go
-
gamerkiller
senior tag
dabadab: Igazad van, csak egy gondolat volt..
Ígyvan.. Nem ettől a játéktól fognak a német gyerekek kimenni az utcára, és a környékbeli kutyákat legyilkolni..
Én is FPS-en, és autós játékokon nőttem fel, mégsem vezetek városban 300-al, és próbálom bevenni a hajtűt 200-al.. Ja, és nem az van a felyemben, hogy ha karambolozom, maximum újrakezdem..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
sagit
veterán
Nem tudom.. lehet a kutyás dologba valami
Pl: amikor a Legenda vagyok-ban meghal a kutya sokkal jobban sajnáltam mint a főhőst a végén
Am ez tényleg atom hülyeség, nem ezektől a játékoktól hülyül be az ember, kiskorom óta tolom az fps-eket és mégsem vagyok vérengző gyilkos.
Akiben megvan a hajlam az agresszióra az nem a játékoktól lesz agresszív,,max azok elősegítik, de ez az emberek kis hányada!! Nem értem ezért miért kell mindenkit büntetni!?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
dabadab
titán
1. A CoD: WaW nem esett aldozatul semminek, par hulyegyerek mondott akkora boduletes marhasagokat, hogy azt jelentettek a hirugynoksegek is, mert egy szinten volt a ketfeju borjuval.
2. A betiltast nem "a belugyminiszter", hanem a 16 szovetsegi allam belugyminiszterei javasoltak.Maga javaslat meg ugye erdekes, mert egyreszt nyilvanvalo, hogy a multkori iskolai lovoldozesre probalnak meg valami valaszt talalni, a szokasos fogalmatlan politikus-modon, masreszt meg a szokasos aranytevesztessel - persze, az nagyobb hir, hogy egy iskolaban lelonek 15 diakot annal, mint hogy ezen a heten is par ezren belehaltak a dohanyzasba, de ... azert az aranyok meg a jelentoseg ott van.
gamerkiller: hagyjuk mar a nacizast, ha kerhetem, teljesen idiota es ertelmetlen dolog ezt most eloszedni.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Hebry
senior tag
Biztosan megunták, hogy az összes második vh-s játékban őket ölik.
Viccet félretéve, ezt nem lehet végigvinni, aki ezt kitalálta, az se játszott még egy jót.
Kössék korhatárhoz, de teljes betiltás, ugyan már. Elméletileg ott is demokrácia van, szóval szerintem ez nem fog teljesülni.
Ezt ők is tudják, csak unatkoznak. -
gamerkiller
senior tag
Hát ez tényleg felettébb érdekes.. Pont a németek az erőszakot? Miért nem gondoltak erre egy jó pár évvel ezelőtt?
Póni Cryengine alatt.. Biztos megveszem..Az meg még nevetségesebb hogy az nem szúrja a szemüket hogy embereket lehet gyilkolászni benne, sőt, ez a játék célja..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Gerisz
addikt
Pont a Németek akarják az erőszakot tiltani?
Ennek az unalomból kitalálok valamit lássák, hogy dolgozok embernek is mi értelme van, hogy ott legyen?
Nem hiszem, hogy ebből lesz valami legfeljebb addig jut mint mikor kitalálták, hogy a játékban a vér nem lehet piros. lolMr.Csizmás: és majd egy kód segítségével a játék átalakul vérengző farmmá kommandós pónikkal meg kamikáze kacsákkal
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
köztük a Crytek németországi részlege, akik vagy elkezdenek pónis játékokat gyártani, vagy szedhetik a sátorfájukat.
Póni Farm folytatása a CryEngine alapjain
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
PowerBuldog
veterán
Ezek a németek totál idióták, ez mát biztos...
TV-ben a sok akciófilmet, horrort stb-t is betiltják? Naná hogy nem...Ez most egy jó téma, csak épp tök alaptalan.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
D.Orion
veterán
Nagyon nagy a jólét, hogy ilyen baromságokkal tudnak foglalkozni ott Németországban.
-
_Toka_
senior tag
Hmmm... Érdekes lehet, ha sikerül végigvinniük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia