Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Freemail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Na ki csodálkozik? Magyar Átverős Vasutak..... Büdös, késik, lassú, zajos.... Haha, Európa szégyene.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Jester01
veterán
válasz kakuk.tamas #10 üzenetére
Elsőre azt én sem értettem, de ha rákattintasz és elolvasod akkor rá fogsz jönni, hogy az a fordítóprogramot használó embereknek van, akiknek éppen az a program fogja ezt is lefordítani.
Mondjuk a német verzióban is angolul van, abban valóban nem látom a logikát.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
04ahgy
nagyúr
Tudod, a pénztárnál kell ellenőrizni, hogy a jó jegyet kaptad-e... Ha a boltban kiflit kérsz, zsömlét kapsz, kifizeted, és 10 perc múlva mész, hogy te kiflit kértél, az a kutyát nem fogja érdekelni.
Megveheted a jegyed a neten, elővételben, és akkor biztosan jó lesz, meg még olcsóbb is otthoni jegynyomtatással, sőt, rohannod sem kell.
Tény, hogy sok hibája, hiányossága van a magyar vasútnak, de a saját hülyeségem miatt nem a vasutat szidom.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
lysgb
tag
Nem mindegy? Úgyis késik minden...
-
addikt
Elég is, ha a megfelelő állomást megmutatja, a menetrend úgysem jelent semmit a vasútnak, rugalmasan eltérnek tőle szinte mindig.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
villamos
őstag
-
macman507
aktív tag
-
asdf_
veterán
-
nzozz
aktív tag
Humán oldalról is nagy királyok. Pénteken megyek be az állomásra mondom: "Jó napot! Egy 50% -ost kérnék Salgótarjánba, gyorsvonati pótjeggyel". Kapok 1db jegyet, pótjegy nélkül. Aztán csak sikerült azt is megszerezni hozzá. Amikor bementem a pénztárhoz, láttam hogy áll az állomáson egy vonat, megkérdeztem, hogy az megy Hatvan felé? Jön a válasz a pénztárostól, hogy igen. Szaladok ki, mert már idő volt, felszállok, megkérdezem az egyik utast, hogy ugye ez megy Hatvan felé? Nem, ez Budapest felé megy... f@sza. Leszállok, megnézem a jegyemet a biztonság kedvéért: egyik Gödöllő-(Hatvan)-Salgótarján menetjegy, a másik Gödöllő-Budapest keleti pótjegy. Mehettem vissza harmadjára, hogy már megint nem stimmel valami. Még jó, hogy késett a vonat, mert különben lemaradok róla és várhatok kb. 1 órát...
-
hemaka
nagyúr
válasz kakuk.tamas #10 üzenetére
Azon jót röhögtem én is.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
LordX
veterán
válasz Feketelaszlo #16 üzenetére
Az elvira.hu oda forwardol, és még szopni se kell a mav start beírásával se, nem hogy központozásával
-
v!ct0y
veterán
válasz Feketelaszlo #1 üzenetére
A máv meg a menetrend egy mondatban. Az se mindennapos.
-
asdf_
veterán
Ez otletnek jo, de szerinted a start.hu az hany eve lehet bejegyzett domain? Mert en latatlanban nyomnek ra legalabb 15 evet.
Szerk:
egesz jol tippeltem: regisztrálva: 1998-03-12 12:21:51[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Azert csodat ne varj a mavnal , nem veletlen a mondas , hogy a vasutasnak meg a hetedik szomszedja is hulye, illetve ami kocka azt guritjak, a gombolyut meg cipelik . Allami ceg nem kicsit csaladi vallalkozas . Amugy az a csoda hogy mukodik, lassan azert kell elnezest kerniuk ha pontosan jon egy vonat. Egyszer probald ki a Nyirbator-Nyiregyhaza vonalat, 3x km s boven tobb mint 1 ora ut, nyaron szuk 2 ora ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Feketelaszlo
senior tag
-
enginev3.0
félisten
Van ami mukodik azoknal egyáltalán? Mert tobb mint két éve utazok veluk nap mint nap de fel tudnám robbantani
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kékes525
félisten
válasz Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Sokat veszítettél.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
addikt
Meg jó hogy nem utazom vele.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
anulu
félisten
már megy.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Kékes525
félisten
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
kakuk.tamas
addikt
Szóljatok már a "Fontos információ nem magyar anyanyelvű felhasználók részére" szöveg miatt is, hogy ebből fontos információkat a migránsok nem fognak megtudni így...
És linkeljék be a "Vonat nem vár" című dalt, hogy lehessen hallgatni valamit az oldalukon...
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
zolee5016
őstag
Az elvira-mav.start.hu meg a love.hu-ra visz.
Ha már utazni nem tudsz......legyen kivel eb.....ni az időd..........Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
őstag
Skynet .... ?
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
hemaka
nagyúr
Már meghegesztették a srácok, mert nálam működik.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
asdf_
veterán
Talan mert az elvira.mav-start.hu-val kene probalkozni?
-
törölt tag
Nekem nem "connection timed out" volt, hanem 503. Mostmár magyarul tájékoztat, hogy nem megy. Szerintem csak azért, mert szóltatok nekik.
-
Jhonny06
veterán
Legalább már tudják, hogy nem működik.. Ha nem hívja fel valaki a figyelmüket, szerintem hónapokig állna a rendszer.
-
Syl
nagyúr
A héten minden ledöglik? Skype, facebook, máv stb. Itt a vég?
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Feketelaszlo
senior tag
A MÁV és a nem működik egy mondatban? Milyen ritkaság
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest