Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz fordfairlane #131 üzenetére

Szóval nem is volt itt semmi BSA reklámszöveg.

Tessék, válogasd ki. :DDD

Teljesen esélytelen, ne vitatkozz velük. Mindig oda jut a dolog, hogy a kiadók nagyon gazdagok, ők meg szegények, és ez feljogosítja őket a letöltésre.

Hogy is volt, amikor az oroszoknál verte a tamtamot az MS, hogy mekkora arányú az illegális Windows-ok száma, aztán közölte az orosz miniszter, hogy oké, akkor átállnak Linuxra, mert nem fogják megvenni a Windowst, utána az MS egyből mentegetőzött, hogy nem úgy gondolta. :DDD Ennyit a piacról.

A zenészek meg más lapra tartoznak. A csóró, aki élvezetből csinálja az nem él meg, mert a kiadó az utolsó bőrt is lehúzza róla, még a haver kocsmájába sem tud fellépni, mert havernak jogdíjat kell utána fizetni, a sok "sztárocska" meg drogozik, autózik 200-al, sitten van, drogozik...stb és általában ez megy.

• Penge_4

veterán

válasz remington2 #101 üzenetére

Ergo számszerűsíthető a kár

Igen, az is számszerűsíthető, hogy nekem van x fizetésem, amiből alig tudom fizetni a rezsit, a kiadóbácsinak meg van x az n-ediken fizetése, amiből röhögve kifizeti a Dubai-i luxusvillát, és én x az n-ediken melózok azért, amit ő x befektetett munkával elér. Így én számszerűsítem, hogy ha elveszek y hasznot tőle, akkor neki még mindig marad x az n-ediken-y, amiből még mindig röhögve kifizeti a luxusvillát és még a válságot is túléli. Tehát én számszerűsítem, hogy én az ő lopó, csaló módszerével megspórolom x szoftver árát. Tudod ez adok-kapok játék. Ha kib...nak velem, akkor én visszab...ok. Ha tehetem, háromszorosát adom vissza, mert ez a magyar igazság! Ludas Matyit sem ítélte el senki. :DDD

a programok megosztása is illegális - és megjegyzem, ez így van jól.

Akármilyen hihetetlen, tudományos tesztek bebizonyították, van élet a Rózsadombon túl is. ;]

inkább nem akarják, a tudják az megoldható, de több tízezer ember kriminalizálása megint csak nem megoldás

Azt tudják, hogy warez nélkül csődbe mennének.

És ha elítélik a gyilkosokat, akkor mit fogsz írni? Azt, hogy emberiségellenes vagyok?

Nem. Azt, hogy fogalmad sincs az életről, ha a gyilkost a szoftvermásolóval hasonlítod össze. Egyszer majd szállj ki a bőrfotelből és menj ki az utcára. Szívj egy kis friss levegőt a légkondi után, aztán nézd meg, hogy élnek az emberek Magyarországon. :(((

Aktív témák