Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
"Szerintem a Netflix tipikusan olyan platform amire 3-4 havonta elég előfizetni egy hónapra és kipörgetni azt az 2-3 dolgot ami abban az időszakban felkerült rá és érdemes is megnézni."
Nekünk ez lesz mostanában, a Better Call Saul utolsó évadja miatt elő fogunk fizetni 1 vagy max. 2 hónapra, úgy hogy korábban már 2 időszakban is volt Netflixünk, de mindkétszer lemondtuk, mert nem néztük.
-
Hi!King
őstag
"A Go csak egy over-the-top szolgáltatás egy már meglévő HBO előfizetéshez, amivel eléred a HBO kínálatának egy részét."
Amúgy Magyarországon ez már rég nem igaz, mert közvetlenül is elő lehet fizetni.
Első körben tényleg csak meglévő TV előfizetéshez lehetett kérni, aztán megjelentek a szolgáltatók internet előfizetés mellé kérhető HBO Go csomaggal, nekünk akkor volt először, mert TV előfizetést azért nem vállaltam volna be csak emiatt a 21. században, majd megjelent közvetlen előfizetés az HBO Go-nál is, megjegyzem olcsóbban, mint a szolgáltatóknál.
-
Hi!King
őstag
Nekem tartalomban sokkal jobban bejön az HBO Go, főleg saját gyártású sorozatok és filmek terén. Netflixnek is van egy-két jó saját sorozata, de szinte csak amerikaiak, az HBO viszont Európa szerte is rengeteg filmet és sorozatot készített, helyi rendezőkkel, színészekkel, amelyek általában kiemelkednek az adott ország kínálatából.
Amúgy rákerestem, az HBO Max elvileg bővebb tartalomban, mint a Go.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest