- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mobilinternet
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Sanszos
Bár azon gondolkodtam hogy az adatforgalmas internet szolgáltatás vajon nem sért-e uniós jogot?
Vegyünk egy példát.
Előfizetsz egy havidijas alapú tv szolgáltatásra,ami internet alapú.
Kapsz mondjuk 1gb adatforgalmat havonta+a tv előfizetésért is fizetsz.
Tv addig van ameddig tart az 1gb-od.
Tehát te kénytelen kb minimális szintre redukálni a tv nézést.Ez kb olyan mintha lenne egy autód amit te bérelsz,meglenne határózva hogy mennyi bezint rakhatsz bele,illetve hogy hány km-t vehetsz vele.
-
BE4GLE
aktív tag
Szerintem igen. Én is sajnálnám, mert sokat hallgatok zenét. És egyik szolgáltatóból sem nézem ki, hogy erre azt lépné, hogy bevezet egy teljesen korlátlan opciót. Vagy bevezetnek, de horror áron és egységesen.
Szerk.: vagy a tematikus korlátlan netet, tematikus adatkorlátossá teszik, mert ha jól értem, ezt még nem kaszálta el az eu. Tehát a zenére adnak majd pár gigát a korlátlan helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az NMHH a netsemlegesség védelmében döntött úgy, hogy a szolgáltatónak változtatnia kell. A Korlátlan TV és Film nincs rendben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Ford topik
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest