Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Én régebbről, egy Alaplapi cikkről írtam. Akik nem tudják, valamikor volt egy nagyon jó számítástechnikai magazin, amelynek Alaplap volt a neve. Ott olvastam és nagyon megragadt bennem a magyaros elkészítése a floppynak. Hogy mi az igazság azt nem tudom. A 15 -ös szám az nem biztos, mint már írtam, a formázás, felülírás (lehet hogy csak egyszer) és a gulyáslevesre emlékszem.
Másrészt nem csak az az alapja amit írsz, hanem az is, hogy a HDD írását végző fejet nem tudják 100% pontossággal pozicionálni (pontatlan a sávra állás), ezért a felülíráskor a széli területek információ tartalma megmarad, amelyet egy sokkal jobban pozicionálható fejjel el lehet olvasni. A régebbi floppyknál még nagyon pontatlan volt a pozicionálás, az újaknál ez nem megy, vagy legalábbis sokkal nehezebb.
Másrészt a régebbi bit mágnesesség ereje is változik, amivel időben elhelyezhető a jel.Persze ez csak elmélet, ehhez rendkívül precíz mechanika és elektronika kell. Amit meglehet csinálni, a titkos szolgálatoknak lehet hogy meg is van, de a polgári életben nem valószínű hogy megéri, mert a visszaolvasást csillagászati összegekre emelné, amit már nem tudnak megfizetni.Az áthúzott rész lehet hogy marhaság, azt abszolúte nem tudom, az csak a saját hipotézisem, nem olvastam sehol, úgyhogy nem kell komolyan venni, csak felvetettem.
Most látom bambano valami hasonlót írt.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest