-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByyyG
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Egy ilyen masináról (merevlemez: 1 TB) szeretném a média megosztásokat egy samsung smart tv-n keresztül nézni. A TV látja a "MyTwonky....NSA310" szervert, de a kategóriákon (film, zene, kép) belül semmit nem lát, általában ilyenkor kilép a szerverről és le is "dobja", többet nem látja. Ha számítógép Média Playeren keresztül nézem, akkor ugyanez a helyzet, a szervert látja, belül pedig semmit. Természetesen a megfelelő mappákba a tartalmak fel vannak töltve. A megosztott mappákat tökéletesen lehet kezelni számítógépről, ftp működik, csak a média szerver nem. A legújabb 4.05 firmware van rajta. A beállításokban a média megosztások ki vannak pipálva egyéb beállítást nem találok. Segítséget szeretnék kérni, mit állítsak be, hogy rendeltetésszerűen tudjam használni!
-
ByyyG
csendes tag
Köszönöm! Letöltöttem felmásoltam, putty elindul, de innen kezdődnek a bajok. Beírom az ip címet, open és "Network error: Connection refused" üzenet. Persze, nem mintha tudnám, hova kell beírni ez után a parancsot. Nagyon távol áll tőlem ez, nem tudom miért nem lehet normális szerverprogrammal árulni ezeket!
-
ByyyG
csendes tag
Segítséget kérek! Még nem használtam a putty programot. Elindítom, beírom az ip címét a NAS-nak, SSH-t jelölöm be, majd Open gomb. Connection refused üzenetet kapok. Nem kell mást beállítani a programban, esetleg a NAS-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest