Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Itt a világvége!
www.refujvaros.hu
-
Silentfrog
veterán
Akkor muszáj lesz beszélgetni egymással a hagyományos elavult módszerrel.
-
WinPho
senior tag
Már látom magam előtt az érvágó 12-éves lányokat, a zavargásokat, a könyvégetéseket...
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Dj Sügi
őstag
Sok függő most biztos nagy bajban van...
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
dajkopali
addikt
jó duma a twitteren: most hogy posztoljam ki a Facebookra, hogy leállt a Facebook
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
BiP
nagyúr
So what?
Várható pozitív hatások: baby-boom, kevesebb közúti baleset, több diák kénytelen figyelni az órákon, megnő a termelékenység az irodákban, stb
Várható negatív hatások: feszültség, ingerültség, fokozott izzadás, több elfogyott dohánytermék, stb.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
nagyúr
9 hónap múlva megugrik a születések száma mind a nyugati világban, mind Japánban/Dél-Koreában/Tajvanon.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Basszus, tényleg. Lehet, fel sem tűnt volna, ezek szerint nem vagyok igazi függő.
Amúgy meg inkább a Facebook álljon le, mint a PH!
-
-
Szergely83
tag
Én ezt a hibaüzenetet kaptam délben:
Hát... egy próbált aztért megért
[ Szerkesztve ]
-
stutga
tag
Múlt héten az USA állt le, most ez...
"mi lesz a kovetkezo? A KENYÉR???!"
-
WD40
aktív tag
Úristen, pedig ezért kaptam a fizetésemet, most akkor ki leszek rúgva, ááá! (Nem is vagyok fészbúkon, HÁ
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
sdfasdc
csendes tag
csak így tovább
az ismeretségemben van olyan aki valójában nem is fészbúk függő hanem like függő. Kényszeresen várja a "visszaigazolást" a közzétett baromságairól. Képzelem most hogy érezheti magát -
WinPho
senior tag
Már komentelni és megosztani se lehet? Nálam már ilyen probléma is van.
-
saelin
veterán
Szegénykék! Most több ezer tini gubbaszt valamelyik szoba sarkában. Most kellene a tvben leadni egy "Mindenki nyugodjon meg! A facebook leállt, de az élet nem." üzenetet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
WinPho
senior tag
Meg is oldódott? Nálam már megy minden.. Számoljuk össze, hány boltot raboltak ki és hány ember sérült meg!
-
banhammer
veterán
Mind meghalunk!
Vilagvege!\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Glenda
addikt
Ezt régen úgy hívták, hogy önbizalomhiány meg feltünési mánia. Még mindig jóbb a lájktömeget látni, mint az aranyszínű csomagolópapírnadrágos embereket. Ilyenek mindig is lesznek és mindig ott, ahol a legtöbb ember csoportosul. Ez van. Foglalkozni kell velük, mert pont annyira betegek, mint a mozgássérültek...és azokat se röhögöd ki.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
TOM-202
senior tag
Ez engem sem érint ugyanis hála az égnek nincs is FB profilom.
-
törölt tag
Hálózati karbantartást, aha... azt előre szokás jelezni.
-
HuMarc
addikt
Nekem működött/működik, bár sem lájkolni, sem megosztani nem osztottam meg semmit.
-
-
Apollyon
Korrektor
Annyira egyértelmű, hogy ez a "hálózati karbantartás" csak egy terelő hazugság, valaki nagyon nagyot hibázott, vagy valami hatásos támadás történt...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
törölt tag
Én nem vettem észre... dolgoztam Remélem nem az lesz a következő hír, hogy "Több száz tini követett el rituális öngyilkosságot ezen idő intervallumban.."
-
Glenda
addikt
A múltkor valaki ezt telejesen komolyan gondolta egyik fórumban. Szerinte semmi szükség nincs felsőfokúval rendelkező emberekre, mindenki irány a gyárba. Csak a szerencsétlen hülye nem fogta fel, hogy akkor ő sem tudta volna az okosságát osztani.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Ipadipad
tag
azért 1x megnézném ha 1-2 hétre behalna a facebook mi történne 1-2 emberrel idegosztályon biztos tömegnyomor lenne
L26bKz
-
razorka777
veterán
Hihetetlen mennyire beágyazódott a face a mindennapokba, fent vagyok de nem használom, mert rettentő idegesítő ami ott folyik.
A családomban a húgom és a fia teljesen függő, ébredés után rögtön fészbuk.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de hogy semmi jó az is biztos.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
BiP
nagyúr
válasz razorka777 #43 üzenetére
"ébredés után rögtön fészbuk"
Mondod ezt hajnali 7:10-kor a ph-n -
BiP
nagyúr
válasz razorka777 #45 üzenetére
Persze, én sem. Én is nyugodtabb lelkiismerettel lógok itt, mint facebookon.
Mondjuk pszichológiai szempontból egyik függőség sem jobb, de a ph legalább értelmes. -
törölt tag
válasz razorka777 #45 üzenetére
Mert pl. FB-n nem lehet rengeteget tanulni, ha az embernek van erre akarata.
#37 Iscariah: senki nem hibázott, csak feltűnés nélkül kell implementálni a legújabb adatelemző és automatikus nsa-lájkoló rutinokat.
#36 sdfasdc: Te, figyelj, haver! olyan sokat tudsz a szenvedélybetegségekről, hogy az már hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz razorka777 #49 üzenetére
Eltekintve attól, hogy a facebook tele van szeméttel, és sokszor az emberből kihozza a legrosszabb exhibicionista tulajdonságait, azért el kell fogadni, hogy a facebook használható jó dolgokra is. Csak ki kell szűrni a sok szarból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- AMD RX 6700 XT
- Acer Nitro 5 i5-13 gen , 512SSD , 16GB , NVIDIA GeForce RTX 4050 , 2 év garancia
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 3000 laptop (15,6FHD/i3-G7/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- Apple pencil 2.gen
- Atesz féle szimulátor cockpit eladó üléssel! (fanatec, moza, simagic, thrustmaster, logitech stb)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen