- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
gyengébb hardveren lassabb, kevésbé van jól optimalizálva. meg pár apróság, full screen funkció macerás (amikor én teszteltem még kieg kellett hozzá ráadásul), Operában ez elég magától értendően van megoldva (menü gomb + kicsit letekersz a címsor már nem látszik), gyors fel-le görgetés is hiányzott.
-
-
DS39
nagyúr
úgy érettem hogyha vmi miatt nem kompatibilisnek látja a Play a telóddal akkor az optimális futáshoz kevés a hardver. ettől még persze felmehet rá, de csodára ne számíts. az Opera Mini azért gyors mert nem teljes értékű böngésző, az opera szervere végzi a renderelést nem a telódon. egyébként az Opera Mobile-t azért még nem veri az FF, azzal érdemes összehasonlítani az egy teljes értékű browser. (meg a gyári Android-ossal persze)
-
KAMI911
aktív tag
-
Két külön dologról van szó. Amiről te beszélsz, az a PDF dokumentumba ágyazott JavaScript, amit az értelmes emberek úgyis letiltanak.
Itt maga a Mozilla PDF megjelenítője van Javában írva, így egy megfelelő dokumentummal hozzáférhetsz a böngészőhöz. Merthogy a Chrome-tól eltérően ők sandbox nélkül futtatják a PDF.js-t a böngészőben. Ez gáz, és a Mozilla illetékesétől válasz sem érkezett rá. Ezért javallott minimum rákérdezősre átállítani a Firefox PDF-kezelését az automatikus beépített helyett.
A tej élet, erő, egészség.
-
törölt tag
A Flash Player is azért gané FF alatt, mert arra is készül a saját megoldásuk?
-
Sonyfan
tag
Jó lehet.. De én maradok aChrome-nál..
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
csibe1
addikt
Nekem szerencsére nem volt vele ilyen gondom.
A plugin meg külön tetszett; nem kellett letölteni a fájlt,hogy kiderüljön tényleg azt keresem vagy valami mást.
Olyan előfordult,hogy a Foxit simán megnyitotta a pdf-et,az Adobe Reader meg visszadobta.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt aláírom, csak volt olyan datasheetes oldal, amit képtelen voltam behozni foxittal, egyszerűen nem töltötte be a pdf fájlokat. Igaz az még régebben volt, most már lehet menne.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
csibe1
addikt
"jelentősen gyorsabb lett a pdf betöltés és az interface is értelmesebb, mint az Adobe cucca!"
Annál csak gyorsabb lehet bármi.Jó ideje a Foxit Readert használom,van plugin is hozzá,tökéletesen működik.
Az Adobe vacka elbújhat mellette." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, jelentősen gyorsabb lett a pdf betöltés és az interface is értelmesebb, mint az Adobe cucca!
Az androidos verzió egyébként ment 600MHz-es procin eddig is. Csak a telóm 256Mb ramja volt kicsit sovány.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Jakuu
őstag
javascript ?
Akkor ez lesz a hackerek mekkaja.
Új hozzászólás Aktív témák
it A legnagyobb újdonság, hogy a fejlesztők a 19-es verzióban aktiválták a már verziók óta a Firefoxba csomagolt PDF.js kiegészítőt.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest