Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Nem tudom volt-e már a kérdés, ezért sorry, ha ismétlek:
használja valaki aktívan (navigálásra, zenehallgatásra) bringázáshoz a telefont ? Egyszer nagyon ráértem és belevetettem magam a témába, de amiket feljegyeztem magamnak az mindössze két tipus:
Delta Smartphone Caddy II
Ibera IB-PB9Nálam az első verzió a nyerő, mert:
1; nincs szükségem külön tokra (a telefon vízálló), tehát bármikor könnyen kikapom és magammal viszem és így a képernyőt is direktbe tudom nyomkorászni.
2; két különböző felfogatást is adnak hozzá (standard A-head-es stucnihoz és kormányra rögzíthetőt is)Ugyanakkor a méretek alapján úgy nézem lötyögne benne oldal irányban. Persze agydinamóról tölteném folyamatosan, annak a kábelnek is valahol el kell férnie.
Használ valamelyőtök ilyet ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest