Új hozzászólás Aktív témák
-
ko_is
tag
válasz
trane08 #11710 üzenetére
Javítgatott még rajta dolgokat. Pl. nálam nem működött az időjárás widget a záró képernyőn, most már megy.
És ahogy írtam apps2sd-re is van már lehetőség.
Elfelejtettem, lehet, hogy már kitárgyaltátok, chrome is rendben működik.
Egyébként lordykával értek egyet ebben, mit kell feltenni ahhoz, hogy ne legyen elég a belső tárhely. Aki pedig hetente 3 új ROM-ot próbál, mindig újratelepíti a 3,5 GB-nyi apps-ot???
A akksi nekem még mindig gyanús, navigációval nem tudja tölteni a szivargyújtós töltőm. Áll a töltöttségi szint pl. 35%-on (kizárt, hogy akkora áramszükséglete lenne, hogy ne bírná a töltő). Illetve ugrik egyet 91%-ról 100%-ra, ez FuZZ-nál nem így volt.
Egyébként gyors minden...
Azért bennem van a tüske, kipróbáltam volna egy FuZZ féle HWA-s ROM-ot, de hátha lesz CM10...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest