Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz ForRedGlory #159 üzenetére
Nem feltétlenül erre írtam, hanem pl az átverős SMS játékokra és tsai amikben büntetést szabtak ki.
De hogy a témával és a hozzáállásoddal kapcsolatban is kifejtsem a véleményem minden támadási cél nélkül csak érvelve:
Ezek a díjak tipikusan az a kategória ami arra lett kitalálva (illetve szándékosan úgy maradt a WAPos időkből hogy pontosak legyünk) hogy ha az ügyfél csak minimálisan is bármire elkezdi használni irreális és nem arányos anyagi megterhelés keletkezik. A jogszerűségét nem vitatom, de a jóérzésem viszont émelyeg az ilyenektől. Az én jóérzésemet sérti mikor ilyen árazással találkozom. Engem eddig semmilyen atrocitás nem ért mert első dolgom volt mindenféle net és egyebek kigyomlálása minden előfizetésünkről a megkötéskor. De az tényleg pofátlanság, hogy háromszor kellett rászólnom az ügyintézőre hogy vegye le róla az alap net csomagot mert nem fogom használni, főleg hogy a telefon szolgáltatói változatán a középső és a jobb oldali gomb megváltoztathatatlanul (a független változaton nem) egyből a netre visz ami már azóta nem is egyszer véletlenül megnyomódott a zsebemben. Nem jogtalan, csak gusztustalan. Szerintem.
De ha szerinted teljesen reális dolog hogy napi 1-2 mega nethasználat (T 13ft/10kb) mellett 50-80k-s számlák jöhettek ki, akkor felesleges is vitáznunk, mert olyan messze van a korrektségről alkotott fogalmunk hogy az nem közeledhet eléggé egymáshoz. A mostani 10000 forintos árlimit utáni árlépcső már egy ésszerűbb büntetés a figyelmetlenségért, de még ez is távol áll a reális árazástól, főleg hogy a 10000 forint kevesebb mint 8 mega adatforgalommal elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Civilization VI
- Házimozi belépő szinten
- Civilization VII
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- További aktív témák...