Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

válasz enginev3.0 #80 üzenetére

Hálózatvédelem.

Vezetékes net esetében ezt már a múlt évtized elején lejátszották, így már főképp sávszélesség a vásárolt adat... (igen ott is vannak túlzott felhasználós megkötések)

Mobilnet esetében most ott járunk, hogy nem a sávszél a lényeges pont - ergo nem 3 megabites vagy 10 megabites mobilnetet vásárolsz, hanem x MB-GB adatmennyiségűt...

Mindemellett visszatérve a témához. A T-mobile inkább a hívószámkijelzést tenné alapértelmezett és free szolgáltatássá az utólag fizetők esetében... :U
    Én is jobban szeretem, ha tudom, mi aktív az előfizetésemen, bár tény, hamar észre lehet venni egy ilyen alattomos beállítást kaptam a nyakamba.

Mindenképp javaslom, hogy mindenki tisztázza, milyen szolgáltatások aktívak az előfizujukon.

(jah, nekem két mobilnetem van, és jelenleg egy okostelefonom sincs :) A kisebbik csomag GPRS WAP szolgáltatás, ami pont arra elég, hogy néha Track ID-vel beazonosítsak zeneszámokat, Opera Minivel böngésszek pár oldalt, ha épp úton vagyok.
    A másik netem "rendes" Vodafone mobilnet. Abból is az alap, 2 gigás. Ezt alapesetben egy másik mobilban használom - nagyobb, érintőkijelző, szintén Opera mini - illetve ha úton vagyok, akkor Huawei Vodafone Stick-kel a notimban... :) )

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák