Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz Vicoo #101 üzenetére

Nem akarok szépeket írni, de szerinted? Leírtam, én wifizek, de amikor bekapcsolsz egy új telefont, azt be kell állítani. Beállítottam és a 3G tiltva is volt, de van 2G. Kapisch? Látom, hogy minden szalmaszálba belekapaszkodsz, csak nem értem, miért védesz (és a többiek, akik szerint ez az ügyfél hibája) egy olyan céget és álláspontot, amit a hatóság elítélt ezért a gyakorlatért.

Mielőtt belekötsz a 2G-be, elárulom, régen is volt 2G-s telefonom, egy percet nem neteztek, mert nem volt olyan net aktiválva, amire elő se fizette.

Szerintem ezt a témát lezárhatjuk. :R

A birkázásra meg már írtam, mi a tényállás. Ha az ügyfél hülye, nem kihasználható, mert az nem jogszerű, de gondolom, ez téged nem zavar. Amúgy tök jó, hogy pont te osztod nekem az észt, amikor leírtad, se nincs okostelefonod és az eset sem érint. Vagyis külső szemlélőként ítélsz el engem. Egész releváns... :U

"Amennyire tudom , már 2 éve is elég általános volt h egy készülékben lehetett korlátozni a forgalom típusát, de ezek szerint volt legalább egy kivétel. Viszont beállítható melyiket használja, arról nem beszélve hogy azok akik anyázzák a szolgáltatókat a magas számla miatt, azok valószínűleg nem így hozták össze ahogy te mondod, hanem úgy, hogy "jaj hát én csak megnéztem pár oldalt" . Igen ,azzal a pár oldallal sok ezer forintot össze lehet hozni."

Amennyire rosszul tudod. Nem mindig volt 3G és 2G tiltás és ott, ahol a WLAN is játszik, csak prioritást kap a WLAN. Ezt persze nem közlik az ügyféllel, csak azt, hogy a net nélküli telefon nem telefon. Én anyázom a szolgáltatót, de egy oldalt se néztem meg. Kérlek, ne általánosíts, ne nézz hülyének másokat, főleg olyan témában - mint feljebb írtam, amiben nem vagy otthon, nem vagy benne érintett. Mindenkinek egyszerűbb lenne az élet. Nézz csendben hülyének, nem kell leírni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák