- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Jelszókezelők
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mivel az eredeti launcher valamiért nem indul el a gépen, ezért gondoltam leszedem a technic launchert és átmentem a mapokat. Eddig sima, a technic rendben elindult, beléptem mojang acc.-vel és leszedtem a hexxitet, a vanillát és a tekkitet (meg a tekkit classicot).
Beléptem egy vanillás mapra (term. vanillával) és látom, h szépen betöltötte a skinem is a szervereken is, pedig az eredetinél valamiért mindig az alex skint kaptam meg, ha nem 1.8-as szerverre/mapra mentem fel... A tekkit is betöltötte a skinem, de gondoltam lecserélem, mert meguntam. Feltöltöttem a mojang oldalán az új novaskinnel készült skin-t majd beléptem. Vanillán megy, de a tekkit classicnál vmiért nem. Mi lehet a gond? Gyerek skinjét betölti és azelőtt az enyém is ment...
2. Most kezdtem foglalkozni a classickal. Építettem egy quarry-t, ahogy a sima tekkitben is szokás, majd mivel hopper nincs ebben a régi verzióban kénytelen voltam egy szelektálót ráereszteni, ami a cobblestonet, meg minden fölös dolgot bedob a lávába, az érceket és az értékes dolgokat pedig külön gyűjti. Az égetős érceket pedig kiégeti, úgy, h valami m betűs cucc előbb porrá alakítja, majd benyomja egy electric furnancenek. (Így 2x annyi nyersanyagom lesz.) Eddig vagyok meg, viszont jó lenne, ha pl az aranyat, vasat tömbbé kraftolná, h több hely legyen. Ezt hogy tudnám kivitelezni?
Illetve azt szeretném kérdezni, h hogyan lehet a quarry-t áthelyezni mindenestül, ha leásott bedrockig?
Illetve van egy olyan problémám is, hogy a quarryt egy vizipumpa és egy steam engine hajtja, mivel ehhez nem kell fuel, amit survivalban picit nehéz lenne szerezni. A kérdésem az, h hopperek nélkül hogy tudnám a szenet pótolni a water enginekbe?
Köszi!
Szerk.: még egy kérdés... Vízszintesen haladó quarry van?
Tudtok vmi olyan modot, amivel újra lehet generáltatni a quarry által lepusztított lukat?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 év garancia fekete
- ADATA Ultimate SU650 512GB SSD (100/100) SZINTE ÚJ
- HP Microserver Gen8 26GB rammal
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- Asrock X99 Extreme 4 alaplap hibátlan új állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest