Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
De ha nem fogyasztanánk feleslegesen, akkor nem lenne elég munka... bár, ha nem fogyasztok annyit, akkor miért is szükségszerűen baj, ha nem is termelek annyit? De amúgy is, akkor összedőlne a világgazdaság és kitörne a Madmax. Ezt akarod? Amúgy majd jön a közgazdász Szakértő, és elmagyarázza, hogy ez így van jól, semmi gond, és ezt minden közgazdás vallású tudja. Sokat kell fogyasztani... sőt... egyre többet kell fogyasztani, és mindenki boldog lesz. Aki ezt nem hiszi el, az nem ért hozzá, mert a Szakértő megmondta.
-
ddekany
veterán
Amúgy ilyen esetben, amikor a statisztika csak afféle tech hírnek vagy reklámnak készült, sokkal egyszerűbben megoldható ez. Egyszerűen nem kérdezel meg senkit, hanem hasból írsz egy ilyet. Közel 0 az esélye a lebukásnak, és ha lebuksz, akkor is mi van, ez nem büntethető...
Egyébként érdekes lenne egy hiteles statisztika arról, hogy hány Android felhasználó tért át iPhone-ra és maradt is ott a következő vásárlásánál is, ill. hányan tették ezt meg fordított irányba. Az lehorgonyzásos áttérések szerintem sokkal többet elmondanak egy rendszer jóságáról, mint a részesedések, hiszen olyan emberekről van szó, akik mind a kettő rendszert használták a gyakorlatban.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
"magyarázd el, hogy egy 4,5-es meg 4,8-as telefonnal a zsebben jól lehet ülni."
Én azt nem értem, hogy miért hoz valaki ekkora áldozatot azért a kb. 1,5"-ért, hogy amiatt egész nap ki/be pakolja a zsebéből vagy kényelmetlenül üljön. Az más, ha valaki a táskájába teszi, vagy övtáskájába... de akinek ilyenek nincsenek, tehát kénytelen állandóan kipakolni, vajon miért nem kisebb telefont vett. Erre mondom, hogy mint ha a farok csóválná a kutyát (a felhasználó szolgálja a telefont).
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Nem kényelmes vele ülni? És azért pofával lefelé, mert azon van fólia? Nem csinálják rendes anyagból a hátulját, tán nem rendeltetése, hogy arra tegyem? Komolyan, mintha a telefon szolgálásáért élnénk, nem fordítva. Ha így kéne vigyáznom egy telefonra, meg nem férne el rendesen a zsebemben, én úgy vágnám ki két perc után...
-
ddekany
veterán
Amúgy ez a felmérés mindenféle referencia nélkül stb. nyilván totál hiteltelen... De számomra már az első sora is elég gyanús: "Do you plan to buy the new iPhone when it is released?" -> "Yes - 45%". Szóval most azt akarják mondani, hogy az utca emberének majdnem a fele tervez új iPhone-t venni. Ennyire sok embernek tán nem központi kérdés ennyire a telefon, hogy egyáltalán gondolkozzon ezen, nem hogy tényleg megvegye...
-
ddekany
veterán
"Azt nem értem, hogy mi gerjeszti a felhasználók 90%-ában azt az igényt, hogy gyorsabb procit akarjanak az iPhone-ba?"
Többek közt az, hogy megkérdezték őket: "Do you want faster processor?" Nyilván erre a legtöbben azt mondják, hogy hát persze (miért is ne). Mondjuk nem tudom miféle minta volt ezt, hogy egyáltalán értették ezt a kérdést az alanyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest