Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz #24737024 #17 üzenetére
Ok, kifejtem mert normálisan állsz a dolgokhoz.
2 terméket használtam az Adobe-tól, a Flash-t és a Reader-t, szerintem a többség ennyit használ tőlük. Ezekről orrba-szájba jön a hír, hogy mennyire lyukasak, plusz rengetegszer futottam bele abba a problémába, hogy Flash képes a böngészőt hazavágni, türelmes ember vagyok, de mivel a környezetemben én vagy az egyetlen "pc guru" ezért már sokszor, több gépen okozott problémát.
A Readert lecseréltem Foxitra mindenkinél, nem hallottam panaszt, szóval nem hiszem, hogy rosszul tettem, ellenben egy csomó exploittól szabadítottam meg magam és embertársaim.
A másik ami nem tetszik az az Adobe arrogáns hozzáállása a dolgokhoz, szerintem az Apple-el nagyon egymásra találtak, nem véletlen kaphattak össze...2 felfuvalkodott cég.
Mondom, nem kell elfogadnod, de én nagyot csalódtam Adobe-ban, tudom vannak profi termékeik mint pl. a Photoshop, de nem hiszem, hogy a többség ezeket használná, ellenben amit sokan használnak, pl. Flash, azt nem tudják tisztességesen megcsinálni, pl. jó lenne már 64bitre elkészíteniük....
(#14) FTeR:
az a baj, hogy csak fehérben és feketében tudsz gondolkodni. Nem csak full profi és full hülye felhasználó létezik, ha az ember több plugint használ akkor meg egyszerűbben leellenőrizheti, hogy frissek-e, nem kell 10 oldalt meglátogatni...a másik meg, hogy miért ekkora baj, hogy van egy ilyen oldal? Elfér, nem kell baszogatni.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
Narxis
nagyúr
Ez egy nemes kezdeményezés!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest