- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perseus88
csendes tag
-
ferke72
aktív tag
válasz Perseus88 #17395 üzenetére
Nézd itt valamit nagyon elnéztél..az 507 ha jobban megnézed full törlés..wipe úgy hogy most teljesen üres lett.. tudod hogy kell őket telepíteni?! gépedre kell előbb adott programot feltenni pl.
berryshout oldalon még le is van vezetve..ha a szerint csinálod meg bármit rá tudsz tenni loaderrel,természetesen vendor file törlése kötelező.ha elakadnál ajánlom ezt átolvasni:Mobiluser
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
Perseus88
csendes tag
Na most felfrissítettem 7.1 re de a betöltés leáll 507 es hibával Ez mi lehet?
A madár az ász!
-
Perseus88
csendes tag
válasz BigBlackDog #17392 üzenetére
Minden porton végigpróbáltam Dell optiplex 740 em van ha ez számít
A madár az ász!
-
SÖ
addikt
válasz Lasliegrand #17388 üzenetére
"villámgyors kezelhetôség miatt. "
Na én ez miatt jöttem le a szifonról . Most Classic van, de nagyon bejön. Érdekes mert 9900-val egy hetet bírtam a BIS hiánya miatt.
Szerintem jössz még vissza.[ Szerkesztve ]
-
Perseus88
csendes tag
válasz l.sebestyen #17384 üzenetére
A 9900 sem épp az Viber+fb használat mellett fél nap
A madár az ász!
-
Perseus88
csendes tag
Érdekes a 9800-at tökéletesen felismeri a gép még a 9900-at nem :S Kezdem feladni a dolgot!Progi legyalulva visszatéve!Szoftvert frissíteni csak Desktop managerrel lehet?
A madár az ász!
-
ferke72
aktív tag
válasz bigsee #17380 üzenetére
itt nézd meg
all lang, azt keresd![ Szerkesztve ]
-
-
bigsee
addikt
9360-ra van valami épkézláb OS? Most a 714 van fenn haver Telenoros gépén és panaszkodik az üzemidőre...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
boxfan
tag
Új bankkártyámat nem tudom felregelni telón sokszori próbálkozásra sem, így nem tudok semmilyen progit megvenni.Webes felületen hol van erre mód?
Vernee Thor,Xiaomi Redmi 5
-
Perseus88
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy BB9900-at de sehogyan sem tudom rávenni hogy lássa a pc!A BB desktop managert is feltettem már és a BB linket is de egyik sem akarja az igazságot!Mi tudok tenni ez ellen?
A madár az ász!
-
SÖ
addikt
válasz Lasliegrand #17374 üzenetére
Először a Google fiókoddal szinkronizáld, majd azt a WP-vel.
-
Lasliegrand
tag
Sziasztok!
A 9900-s Blackberrym névjegyeit; naptárbejegyzéseit szeretném átmenteni az új wp-s telómra. Azt gondoltam, hogy a desktop manager + outlook (2007) kombóval könnyû dolgom lesz, de tévedtem. Szinkron után a cirka 150 névjegyembôl csak 37 látható az outlookban, a naptárból meg semmi feladatot/találkozótnem ment át, pedig variáltam a mezôkkel, stbvel is. Valamit rosszul csinálok, vagy ez ennyit tud? :/
(Btw ezt a kevés névjegyet sem sikerült még egyenlôre átmenteni outlookról az új telómra egyenlôre, de ez már wp téma. )
Elôre köszi a helpet![ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz l.sebestyen #17369 üzenetére
ezt csak megerősíteni tudom
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
nagyúr
Találtam valami finomságot nektek.. Kínyai mobil
Ők is feltalálták a spanyol viaszt. Igaz, kissé furán, de mi már tudjuk miért jó is ez.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
soldi3r
veterán
Van olyan hsz vagy blogbejegyzes, hogy milyen hasznos, ajanlott programok vannak az 10-es rendszerre?
E30 (oo=[][]=oo)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz enwazze #17367 üzenetére
Én meg érintőképernyővel tudok gyorsan írni, mivel nem kell fizikailag is lenyomni a gombokat, hanem elég csak hozzáérni.
De mondjuk ez nagyban függ a gépelési stílustól; én pl. a PC-s billentyűzeteknél is azt szeretem, hogy ha a gombokat nem kell a Föld középpontjáig lenyomni.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
enwazze
tag
Én sosem értettem a csak érintős BB-ket. Anno amikor beleszerettem ebbe a márkába, nekem a gyors gépelést jelentette. Simán leverek egy gépen írós arcot BB-n ami egy érintőképernyőn elképzelhetetlen
SONY
-
ferke72
aktív tag
válasz l.sebestyen #17364 üzenetére
Számtalan bosszúság megmentője wipe, mentés meg bugokat rejthet..mostani telepítés frissítés után is wipe-tam nincs is vele baj
-
sz.balazs.95
veterán
-
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17355 üzenetére
Balázs.. Sem Jolla, sem Ubi nem lesz egyelőre kétkártyás...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kutga
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17358 üzenetére
Ebben is van valami. Nekem elég lesz egy platform is.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
soldi3r
veterán
válasz sz.balazs.95 #17358 üzenetére
Meglatjuk, de gepelni nekem jobb billentyuvel, igy valoszinuleg marad ez a felallas.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz soldi3r #17356 üzenetére
Telefonáláshoz nem kell mobilnet, szóval attól még lehet a Z30-nak mobilnete.
Meg szerintem jobb a Z30 benne, legalábbis hanminőségben tuti.Az e-mail már egy más tészta.
Mondjuk szerintem ilyen téren is jobb a Z30, szóval szerintem mindenképpen próbáld ki, milyen a Z30, mint elsődleges telefon.(#17357) asound:
Én mondjuk már évek óta 2 mobil használok párhuzamosan, habár nem a SIM kártyák miatt, hanem azért, hogy 2 platformot tudjak használni.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz soldi3r #17356 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Én is sokáig ellenálltam az érintőnek, de nekem 4-4,5" közötti az ideális méret. Ezt még átérem egy kézzel is, nem ütök mellé. Q5-ön is bírtam a szigetes billentyűket.
MOD
A másik meg hogy kell a dual sim. Egy munkahelyi, egy magát telefon, egyszerűen nem bírom megszokni a két külön telefont. De ez már csak az én heppem.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sz.balazs.95
veterán
Én mondjuk több pozitív dolgot is tapasztaltam a Z10-ben a Lumiámmal szemben, szóval nálam egy darabig tuti maradni fog ez a fajta kettősség.
(amíg nem szerzek egy Ubuntu vagy Sailfish mobilt, addig legalábbis biztosan. )[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz soldi3r #17352 üzenetére
Hát-hát. Én most átálltam a sötét oldalra egy Lumiával. A Q5-ben kb ennyi pozitívumot találtam.
MOD
sz.balazs.95
Jaja, a Z30 azért egy komolyabb jószág. Méretre viszont nálam kiesik, max 4,5" jöhet.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
A Z30-ban meg fejlett böngésző, fejlett appok, fasza virtuális billentyűzet... meg még sokezer más dolog.
használhatóságban milliószor jobb/fejlettebb, mint az OS 7.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17350 üzenetére
Vannak rajta gombok.
-
-
nagyúr
válasz soldi3r #17346 üzenetére
Az a OS7 mobilokig kellett.
A BB10 regisztrációt nem ott teszed meg. (mellesleg ott írja is, hogy ez nem a BB10-hez van)
A szolgáltató bekapcsol, BlackBerry ID bekapcs a mobilon keresztül és a mobil rendszer APN a blackberry.net lesz más helyett.
De vodkánál nem kell BIS.
Hacsak a csomagod nem teszi lehetővé a BIS használatát.
Ahogy látom ez nem hazai pálya. Így lehet, hogy neked ott van olyan (amúgy igen jó értékű) szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
-
soldi3r
veterán
Hasznalt keszulek eseten (Z30) kell valamire figyelni, mint a regi rendszernel a BIS/BES-re?
E30 (oo=[][]=oo)
-
enwazze
tag
fél lábon simán
SONY
-
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #17341 üzenetére
Biztos sokat kell törölnie...
-
enwazze
tag
Wipe Majd akkor karácsony hétfő után nekifutok még egyszer így is
SONY
-
ferke72
aktív tag
válasz l.sebestyen #17338 üzenetére
Alapból le kell wipe-ni, ha bug marad rajta nem szabad mentést visszatenni rá. Legutóbb én is úgy kezdtem el belakni frissítés után wipe és mehetnek vissza rá programok
-
soldi3r
veterán
-
nagyúr
Erről az ODS Data Space-ről valaki tud mondani valami érdemlegeset?
Olyan befejezetlen az egész!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
enwazze
tag
Frissítettem BB Linkkel. A Link szerint a frissítés sikeresen megtörtént, a telefon azért felajánlja, hogy frissítsem mert van új, viszont már 1,2 gigát kér, hogy szabadítsak fel neki Szerintem ezzel a résszel inkább nem foglalkozom, mert csak bug.(?)
SONY
-
enwazze
tag
válasz bigsee #17326 üzenetére
Van ami nem kerek ennél, speciel a digitizer probléma, de megoldottam úgy hogy egy bizonyos ponton izomból nyomom, majd lehúzom az ujjamat. Pár telepítést még kibír szerintem, 3 hét múlva meg itt a csere alkatrész, szóval az is mind1
Viszont minden funkciója tökéletesen működik. Még ráerőszakolnék egy vibert és én meg is vagyok vele szerintem. Amúgy az sem zavar igazán, hogy 400 megát hiányol, csak nem értem hogy miért...
[ Szerkesztve ]
SONY
-
enwazze
tag
Végül nem tudtam kiszedni az OS-ből amit szerettem volna, de orvosoltam másképp a problémát.
Most új probléma jelentkezett. Leszedtem a legújabb autoloadert(10.3.1), feltelepítettem, nagyon csilli villi. Viszont szoftverfrissítést ajánl fel, majd kiírja, hogy szüksége lenne még 400megabájtra és töröljek valamit. Ezzel csak annyi a gond, hogy szűz OS-ről van szó és van 3,8 giga szabad. Ilyenkor mi a teendő?
Hogy mindig van valami gond, fenomenális De egyszer mindenbe bele kell tanulni, rég volt BB-m.
SONY
-
consono
nagyúr
válasz lovace #17319 üzenetére
Ez az ott folytatom dolog nem csak az Amazonról vásárolt könyvekkel működik? Mintha azt olvastam volna annó... Én mondjuk Nookos vagyok, bele lehet(ne) hegeszteni abba is a syncet megfelelő droidos olvasóprogival, de mióta megvan már nem olvasok máson
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ferke72
aktív tag
válasz enwazze #17320 üzenetére
Nekem lentről nem igazán érzékelt kezdő beállításoknál. Skip és utána ha mindíg ordít letörlöd az ismertetőket. Más telefon is eljátszotta már ezt velem, z3 is pl. Szoftveresen nehezen léphető át viszont utána érdekes módon napi használatban fentről és lentről is hiba nélkül fut
-
lovace
aktív tag
válasz hartyi #17313 üzenetére
Szóval Te fokozottan vallod azt az elvet, hogy a körülmények teljesen lényegtelenek, az olvasás élménye számít, amiben egyébként van igazság!
És hogy ne a levegőbe beszéljek:
Kindle for BlackBerry 10"...Sync Your eBooks—The Kindle app lets you read the same book across devices and automatically syncs where you left off so you can start reading on one device and pick up where you left off on another device. The app syncs your furthest page read, bookmarks, notes, and highlights between Android, PC, Mac, iPad, iPhone, iPod touch, BlackBerry, Windows Phone 7/8, Kindle Cloud Reader, and any of our Kindle devices using our Whispersync technology...."
-
enwazze
tag
Esetleg, ha találnék valakit aki csinál nekem egy backupot a tutorial nélkül, akkor azt fel lehetne tenni a telómra és működne számomra megfelelően?
(egy kis emlékeztető: az a hibajelenség, hogy a kijelző feletti érintő felület behalt, így nem tudok a frissen telepített rendszer tutoriálján túllépni, a fentről lefelé tapicskolós gesztusvezérlés miatt...BB Q5)SONY
-
hartyi
tag
válasz lovace #17302 üzenetére
Na erre nekem is felcsillant a szemem: "A másik pedig, hogy az Amazon készített olvasó programot mindenféle-fajta platformra, így ha van wifi kapcsolatod (vagy 3g) az olvasódon ott folytathatod rajta az olvasást, ahol a telefonon abbahagytad, nem kell keresgélni!"
Igazából ez (volt) az egyik nagy érvem a könyvolvasó ellen. Utazáshoz nem nagyon alternatíva a reader, mert ha lehet táskát sem hordok magamnál, a telefonban pedig pont az a jó, hogy mindig nálam van és ha van 5 percem, akkor is elő tudom kapni, hogy haladjak a könyvvel.
Nem vagyok e-könyv olvasó ellenes, tényleg havonta rászánok egy 5-10 percet, hogy megnézzem milyenek vannak a piacon, de eddig valahogy mindig sikeresen lebeszéltem magam róla. Egyszer majd biztos nem sikerül. "Sajnos" már vagy 10 éve olvasok könyvet kisméretű kijelzőkön, kb amióta eldöntöttem, hogy nem használok külön pda-t, meg telefont, szeretnék minden kütyüt kiváltani egy valamivel. Azóta több száz könyvet olvastam ki telefonon, megszoktam és egyelőre még a szemem is bírja.
Az első készülék, amin tömegesen olvastam könyveket ez volt.
Gondolhatjátok
-
enwazze
tag
Nem nagyon tudok tovább jutni a tutorialon, így még csak törölni sem lehet
SONY
-
nagyúr
válasz ferke72 #17308 üzenetére
Köszönöm, pontosan!
(Mellesleg igen jóféle ez a ismertető, mert random elkezdi magától is az ismétlést. )
Még nem vagyok elég mobil. A Mobil holo-kivetítőket még nem szállította le a posta nekem.
[ Szerkesztve ]
-
enwazze
tag
Q5-re főzött(?) OS-t telepítenék.Egy dolgot vennék ki, mégpedig a telepítés utáni tutorialt, amiben a lentről fel és fentről le csúsztatásos gesztusvezérlést tanítja meg nekünk a teleonról. (korábbi hozzászólásaimban olvasható, hogy miért is van erre szükségem)
Ehhez szeretnék segítséget kérni. Jelenleg egy Sachesi nevű programmal próbálkozom, amit itt ajánlottak.SONY
-
-igu-
veterán
válasz hartyi #17300 üzenetére
Kényelmes a könyvolvasó is, mintha egy nagyjából 100 oldalas regény lenne a kezedben. Keresgélni nem kell, ott folytatod, ahol abbahagytad. Ha közben váltasz másik könyvre, akkor is.
Én 3 havonta tolok rá könyveket, mostanra 296db van a "Done" mappában. Meg legalább ugyanennyi vár még rám.
Elég 3hetente csöcsre dugni.
Tudom, nem ez a topik témája, de meggyőződésem, hogy aki sokat olvas, annak nagyon nagy érték egy ilyen kütyü, nem tablet meg telefon... kérj egyet kölcsön pár napra, akár csak egy könyv erejéig, és meglátod.
Ráadásul nem nagy tétel, az enyém is csak vmi 16e Ft volt (akkori aktuális Kindle). Ennek többszörösét költjük mobiltelefonra ebben a topikban.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
lovace
aktív tag
Nem akarom szétoffolni e-olvasókkal ezt a fórumot, de ha esély van rá, hogy valakit rávegyek a vásárlásra felcsillan a szemem! Természetesen hiába erősködöm, ha te nem akarsz nyilvánvalóan nem is fogsz vásárolni, de azért had írjak le két dolgot!
Az egyik, hogy tényleg nem kényelmes két készüléket magunknál tartani, de nem is olyan nagyok azért ezek az olvasók. Az enyém - Amazon Kindle 5 - pl. 165.75 mm x 114.5 mm x 8.7 mm, a BB Passport pedig 128 mm x 90,3 mm x 9,3 mm.
A másik pedig, hogy az Amazon készített olvasó programot mindenféle-fajta platformra, így ha van wifi kapcsolatod (vagy 3g) az olvasódon ott folytathatod rajta az olvasást, ahol a telefonon abbahagytad, nem kell keresgélni! -
ferke72
aktív tag
nincs más hátra írj a cb fórumra hátha kitalálnak neked valamit a fejlesztők nekem bármilyen kicsi a q5 nem mondom hogy élvezhető minden szempontból epub téren viszont ha világos háttérrel ha sötéttel olvasom akkor is lecsapja a villanyt billentyűzeten
ui: androidos ebook reader.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni