Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Freemail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amit legjobban sajnálok, hogy a gyártás és forgalmazás megszűnése miatt horror áron van Ebay-en is. Pedig gondoltam betárazok egy 32Gb-ost, arra az esetre ha a mostani meghalna . Egy éve még 350$-ért árultak olyan pakkot amiben az asztali dokkoló is benne volt, most meg magáért a készülékért elkérnek 400-500$-t .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Én nem Magyarországot hiányoltam, de kb 6 milliárd emberről mondtak le. Az nekem is megvan, hogy Hawaii is az USA egyik állama , de ezt a csak USA-ban áruljuk és utána csodálkozunk, hogy nem veszik mentalitást nem tudom feldolgozni. Ráadásul úgy, hogy volt egy tényleg jó termék a kezükben, ami sok esetben az Ipod-ot is verte (pl a videókat konvertálás nélkül viszi).
Laci
-
Gusztáv
addikt
A vicc az, hogy volt mögötte szolgáltatás. A Zune Marketplace-en tudtál zenéket, sorozatokat, filmeket venni. Sőt, havi 15$-ért van Zune pass, ezért cserébe korlátlan zeneletöltést kapsz. Igazából egyedül a szoftveres kínálat volt szegényes, ott nem nagyon sikerült a fejlesztőket rávenni a platform támogatására. De a MS által fejlesztett programok, játékok minőségi darabok voltak. Szerintem amivel megölték az egészet, az a US only hozzáállás. Pl még az ingyenes programokat is csak amerikai LiveID-vel lehet telepíteni .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Akkor én vagyok a kisebbség. Egyszerűen imádom a Zune HD lejárszómat, sajnálom, hogy abbahagyták a fejlesztést. Lehet hogy kéne venni egy 64GB modellt, amíg lehet kapni.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Warhammer 40.000
- Gaming notebook topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest