Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amit legjobban sajnálok, hogy a gyártás és forgalmazás megszűnése miatt horror áron van Ebay-en is. Pedig gondoltam betárazok egy 32Gb-ost, arra az esetre ha a mostani meghalna . Egy éve még 350$-ért árultak olyan pakkot amiben az asztali dokkoló is benne volt, most meg magáért a készülékért elkérnek 400-500$-t .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Én nem Magyarországot hiányoltam, de kb 6 milliárd emberről mondtak le. Az nekem is megvan, hogy Hawaii is az USA egyik állama , de ezt a csak USA-ban áruljuk és utána csodálkozunk, hogy nem veszik mentalitást nem tudom feldolgozni. Ráadásul úgy, hogy volt egy tényleg jó termék a kezükben, ami sok esetben az Ipod-ot is verte (pl a videókat konvertálás nélkül viszi).
Laci
-
Gusztáv
addikt
A vicc az, hogy volt mögötte szolgáltatás. A Zune Marketplace-en tudtál zenéket, sorozatokat, filmeket venni. Sőt, havi 15$-ért van Zune pass, ezért cserébe korlátlan zeneletöltést kapsz. Igazából egyedül a szoftveres kínálat volt szegényes, ott nem nagyon sikerült a fejlesztőket rávenni a platform támogatására. De a MS által fejlesztett programok, játékok minőségi darabok voltak. Szerintem amivel megölték az egészet, az a US only hozzáállás. Pl még az ingyenes programokat is csak amerikai LiveID-vel lehet telepíteni .
Laci
-
Gusztáv
addikt
Akkor én vagyok a kisebbség. Egyszerűen imádom a Zune HD lejárszómat, sajnálom, hogy abbahagyták a fejlesztést. Lehet hogy kéne venni egy 64GB modellt, amíg lehet kapni.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ford topik
- Spórolós topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)