Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
a Win98 egy 16/32 bites hibrid valami volt, 16 bites DOS bootmanagerrel és 32 bites kernellel, valamint itt mutatkozott be a WDM (Windows Driver Model), amit a mai napig használnak a Windows-ok.
Müködött vagy nem gyakorlatban multitask-ként, igen, lehetett több progit használni egyidőben, ennyi.
-
berVi
senior tag
vista éve? van ilyen? mire gondolsz, 2006? az a 2006, aminek novemberében jelent meg a vista? bizonyára az az 1 hónap okozta a rekordbevételeket. meg az ms-nek véletlenül sincsenek long-term konstrukciói, meg véletlenül sincs többszáz más terméke a piacon, meg úgy alapból a gazdasági mutatók is on-the-fly szoktak mozogni. ugye?
meg ugye gates se véletlenül válaszolta azt a "mi volt a legnagyobb bukásotok?" kérdése, amit. meg ugye mondanom se kell, hogy az ms azóta is folyamatosan leépít. nyilván nem a vista miatt, de azért azt ne magyarázd már el, hogy jó üzletet csináltak vele.
a többi ferdítésedre inkább nem is reagálok, mert csak felidegelne.
-
jgyorgy
csendes tag
lehet azt a hsz-t törölték,ahol végül kifejtem,hogy ok lehet kritizálni,de végül én is Xp-t használok,és Win-t fogok a jövőben is,de attól még nem tetszik,nekem sok gondom volt vele, pl Win7 gondolt egyet és nem engedett írni a C:re, aztán 5perc múlva engedett,pedig semmit sem változtattam és a biztonságnál sem volt írásvédett.
win98 tényleg nem volt valós 32 és dosra épül,talán ezt írtam.
Nt-t nem használtam,kimaradt az életemből,igazad van,jogos.
Saját ötlet: nekem hiányzik a linuxban olyan jól bevált 3d asztal.
Ne haragudj de nem érzem magam hüLYén.
leírtam valami hülyeséget,kijavítottál, így van rendjén,köszönöm.legközelebb jobban utánajárok.
de a grat meg hüje hosszászólások nem a jómodorra utalnak. -
attila9988
őstag
XP már nem tudja kihasználni a hardver többletteljesítményét és nemhogy a 7, de a Vista is kenterbe veri.
Én ilyet még nem láttam. Ahány ponton erősít a vista, legalább ugyanennyin vissza is lép, és összességében lomhának hat az egész rendszer működése. A 7 -est azért már jobban összekalapálták a teljesítménykritikus új szolgáltatásokat illetően. Nem csak papíron gyors (mint a vista), hanem érzésre is az. Észrevehető a különbség. Dehát a vista óta eltelt pár év. Az a minimum ami elvárható volt az ez idő alatt zajló fejlesztésektől. Sőt. Szerintem erre voltak a legtöbben kíváncsiak, hogy teljesítményben mit villant a 7 -es az elődhöz képest.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest